Teren nou de sport propus de municipalitatea piteșteană în incinta Colegiului Economic

de | 10.11.2021 18:22 | Actualitate, Home, Sport

Așa va arăta noul teren de sport propus de municipalitatea piteșteană în incinta Colegiului Economic ”Maria Teiuleanu”.

Dimensiunea și marcajele terenului sunt adaptate unui teren de handbal ce va avea o suprafață de 968 mp. Terenul propus va avea o infrastructură alcătuită din beton armat, pe strat de balast stabilizat și o suprafață de uzura din tartan.

 

Citește și Campionul alb-violet Vasile Stan, după operaţia la şold: „Acum merg normal şi cred că aş putea să mai fac un plonjon”

 

Va avea împrejmuire perimetrală din plasă împletită plastifiată și plasă de protecție textilă deasupra suprafeței de joc. De asemenea, terenul va fi dotat cu sistem de iluminat!

Acest articol este despre: colegiul economic,pitesti,teren sport nou

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 comentariu

  1. Sub deviza sa cheltuim banii publici cu orice pret!
    De ce se distruge un spatiu verde si cei cativa copaci care au mai ramas in zona pentru a construi de la zero un teren de sport cand in aceeasi curte, la nici 50 de metri, in fata Inspectoratului Scolar se afla un teren de sport lasat in paragina avand platforma betonata acoperita cu asfalt, imprejmuit cu gard de plasa inalt de 5-6 metri, de dimensiunea unui teren de handbal dotat atat cu porti de handbal cat si cu panouri de baschet?
    Nu ar fi mai eficient sa fie modernizat terenul existent?
    Cat a platit Primaria pentru serviciile de proiectare pentru acest obiectiv?

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...