Web Analytics

Campionul alb-violet Vasile Stan, după operaţia la şold: „Acum merg normal şi cred că aş putea să mai fac un plonjon”

de | 10.11.2021 11:30 | Actualitate, Sport

Are 76 de ani și a activat pentru FC Argeș timp de peste 40 de ani, atât ca jucător, cât și ca antrenor la copii și juniori. Fostul portar al FC Argeș a câștigat cele două titluri naționale cu FC Argeș, în 1972, respectiv în 1979, și a pregătit numeroși puști la Centrul de copii și juniori al grupării din Trivale. A mai jucat pentru Jiul Petroșani și Politehnica Iași. Iată ce spune nea Sile Stan, după operația la șoldul piciorului drept.

# Bună ziua! Cum vă simțiți? Am înțeles că ați avut unele probleme medicale…
– Da, într-adevăr, am avut probleme medicale. Am avut o coxartroză la șoldul piciorului drept și am fost operat. Totul a decurs foarte bine. Intervenția chirurgicală a avut loc acum patru luni, la Spitalul Foișor din București, unde am avut parte de un grup de medici foarte buni. Și acum merg normal și cred că aș putea să mai fac un plonjon.
# Cum a fost operația? Ați făcut recuperare?
– Nu a fost o operație foarte grea și am depășit momentul foarte bine. Am făcut recuperare și totul este în regulă.

Citește și Dr. Vasile Stan, despre cazul copiilor intoxicaţi de la Şcoala nr. 16: „Spitalul de Pediatrie a făcut o treabă extraordinară, care nu îi revenea”

# Cum vedeți FC Argeșul din prezent?
– Eu zic că este o echipă destul de echilibrată, lotul este unul foarte bun. Au fost, într-adevăr, aceste două sincope, cu FCSB și cu Botoșani, în care am avut și neșansă. Au fost niște fluctuații în timpul jocului de care adversarul a profitat și niște greșeli în apărare, care au dus la primirea golurilor.
# Cu cine ați mai ținut legătura de la FC Argeș?
– Mai vorbesc cu antrenorul Mihăiță Ianovschi și cu Mihai Ianovschi de la Centrul de Copii și Juniori. Sunt pensionar și îmi cam văd de treburile mele acum, ca să spun așa.

Citește și Ne-a scos Botoșaniul play-off-ul din cap. FC Argeș a pierdut acasă cu 1-0

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii