Teo. Teodorescu. Cătălin Teodorescu!

de | 15.11.2012 16:59 | Politica si Administratie

Odată cu începerea campaniei electorale, piteştenii au început să îi analizeze pe candidaţi, iar cei din sudul oraşului şi-au pus în ultima perioadă întrebarea cine este Teo. Despre cel care şi-a arătat disponibilitatea de a-i asculta şi ajuta pe argeşeni, ne povesteşte chiar Cătălin Teodorescu, candidatul la Camera Deputaţilor, pe colegiul Piteşti Sud.
Acesta ne-a declarat: „Teo este un argeşean care a muncit toată viaţa în judeţ. Aş zice că este un om întreprinzător, care s-a străduit să creeze şi să menţină locuri de muncă pentru argeşeni, în ciuda unei crize economice care i-a dat înapoi pe cei mai mulţi. Teo este un manager care nu a făcut niciodată afaceri cu statul. În afară de toate acestea, Teo este un om care vrea să-i asculte şi poate să-i ajute pe argeşeni. Teo sunt eu, aşa îmi spun prietenii!”. Cătălin Teodorescu ne-a declarat că reuşeşte să-i asculte şi să-i ajute pe piteşteni cu fiecare ocazie, pe stradă, în piaţă sau în faţa blocului. În plus, acesta a pus la dispoziţia argeşenilor o adresă de mail în care oamenii îi pot cere sau oferi un sfat. „De fiecare dată primesc cu plăcere câte un sfat de la ei sau pur şi simplu stăm de vorbă despre problemele de zi cu zi. Sunt un om deschis şi cred că putem aplica soluţiile potrivite pentru fiecare situaţie. De asemenea, primesc şi foarte multe mesaje pe adresa mea de email: teodorescu2012@yahoo.ro”, spune Cătălin Teodorescu.

Argeşenii să voteze un om respectat!

Deşi nu a mai fost parlamentar până acum, domnia sa este cunoscut de argeşeni prin munca pe care a depus-o în judeţ, de 20 de ani încoace. A fost prefect de Argeş, vicepreşedinte la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, subsecretar de Stat la Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, preşedinte la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi consilier judeţean. În toate calităţile oficiale şi-a asumat responsabilităţile şi nu şi-a compromis niciodată imaginea. Acum vine în faţa alegătorilor, oferindu-se să îi ajute pe argeşenii din colegiul pe care candidează: Prundu, Războieni, Tudor Vladimirescu, Fraţii Goleşti, Craiovei, Exerciţiu şi comunele Oarja şi Bradu. „Mă bazez foarte mult pe realismul oamenilor şi pe faptul că vor analiza bine candidaţii şi nu vor vota vreunul care să nu le merite respectul”, mai spune Cătălin Teodorescu. (M.S.)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii