Web Analytics

Tenismena argeșeană Ioana Mincă, premiată de Simona Halep

de | 2.04.2014 12:39 | Actualitate

Ioana Mincă, tânăra speranță a tenisului argeșean, surprinde din nou plăcut. În cadrul celei de a 40-a întâlniri anuale a Tennis Europe, care a avut loc la Sofia în Bulgaria, în perioada 28-29 martie, sportivei legitimate la clubul LPS Pitești i-a fost acordat de către preşedintele Tennis Europe, Jacques Dupré, distincţia de: „Player of the year powered by the Polar”, pentru cea mai spectaculoasă evoluţie în anul 2013. Ioana Mincă, a primit acest premiu prin intermediul Federaţiei Române de Tenis, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în data de 1 aprilie, la Centrul National de Tenis din Bucureşti. În cadrul evenimentului, jucătoarea argeșeană a avut parte și de o mare surpriză, premiul ei fiindu-i înmânat chiar de Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România, actualul loc 5 în clasamentul WTA.
„A fost o surpriză enormă. Nu mă așteptam să o întâlnesc pe Simona Halep în această situație.Trebuie să recunosc că a fost ceva fantastic, mai ales ca Simona este idolul meu. Noi suntem născute și în aceeași zi, pe 27 septembrie. Nu am discutat prea multe pentru că era festivitate, dar ne-am felicitat amândouă. Poate astăzi (nr. miercuri) reusesc să vorbesc mai mult cu ea și chiar să joc tenis alături de ea. Simona este o mare sportivă, așa îmi doresc și eu să devin, dar sunt conștientă că e drumul lung până acolo”, a precizat pentru Jurnalul de Argeș Ioana Mincă.
Pentru performanțele sale, Ioana Mincă a fost felicitată de toată lumea bună a tenisului românesc, inclusiv de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.
Alex Vlaicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii