Web Analytics

Tehnologii noi la cea de a XIII-a ediție a Polifest

de | 18.04.2024 13:10 | Actualitate, Home, Jurnalul Universitar

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București organizează cea de a XIII-a ediție a POLIFEST -un eveniment unic prin care este promovată educația, inovația și tehnologia și sunt conectați viitorii specialiști cu cele mai vizionare companii din România. 

Într-o piață a muncii extrem de dinamică și modernă, viitorii angajați trebuie să aibă oportunitatea de a se sincroniza cu marile companii care dau tonul industriei. Rolul POLIFEST este să creeze o punte între studenți, elevi, cadre didactice, specialiști, cercetători și companii. Cu o ofertă educațională diversă și absolvenți cu rezultate de excepție, POLITEHNICA București se mândrește cu faptul că pregătește specialiștii și experții viitorului, principalii vectori ai schimbării și dezvoltării societății.

Citește și Marele premiu al etapei judeţene Argeş „Maratonul pentru Educaţie Antreprenorială” a fost adjudecatde echipa Colegiului Naţional ”Zinca Golescu”

Totodată, Centrul Universitar București și Centrul Universitar Pitești, vor găzdui cele mai noi tehnologii, creând astfel un mediu propice de întâlnire între viitorii specialiști și liderii industriei.

Pe parcursul POLIFEST, participanții vor avea acces la conferințe științifice, workshopuri, expoziții de echipamente și noi tehnologii, prezentări de oferte educaționale și oportunități de angajare, precum și la o serie de manifestări conexe.

La Centrul Universitar Pitești evenimentul se va desfășura în perioada 18 – 20 aprilie 2024, între orele 10 -16, Corp Central, Str. Târgul din Vale nr. 1.  

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *