Web Analytics

Tandem de Ziua Mediului: Primăria Mioveni şi Dacia Renault

de | 21.06.2017 21:08 | Politica si Administratie

17 Ecologizare01Uzina Dacia și Grupul Renault România, prin Departamentul Mediu Prestaţii Industriale, în parteneriat cu Primăria Oraşului Mioveni, S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş şi Administraţia Locală pentru Mediu a sărbătorit şi anul acesta, pe 13 iunie, Ziua Mondială a Mediului Înconjurător, printr-o serie de acțiuni specifice.

După lecția de ecologie și reciclare, copiii, însoțiţi de profesori și de reprezentanții Uzinei Dacia, au trecut la proba practică. Echipați adecvat, cu saci de plastic și echipamente de protecție, cei 80 de elevi din Mioveni au adunat deșeurile din zona pădurii de la Făget.

17 Ecologizare02La această acțiune au participat și Christophe Dridi, director la Uzina Vehicule Dacia, Adina Ionescu, director de Comunicare şi Responsabilitate Socială Grup Renault România, conducerea Primăriei Mioveni, în frunte cu primarul Ion Georgescu și a SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, în frunte cu directorul general Nicolae Tudose, precum şi alți reprezentanţi ai acestor instituții. La final, tinerii ecologiști au fost recompensați pentru efortul depus. 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii