Web Analytics

O tânără de la Centrul Cultural Mioveni a impresionat la Hollywood

de | 8.08.2019 13:25 | Cultură

Recent, în Statele Unite, la Hollywood – Los Angeles, a avut loc World Championship of Performing Arts, o competiție internațională de prim-rang, cu mii de participanți din zeci de țări. Din echipa României a făcut parte și Miruna Ruxandra Ioniță, care are 10 ani și este cursantă a Centrului Cultural Mioveni și a Școlii Populare de Artă și Meserii Pitești. Miruna are un palmares impresionant de trofee și medalii obținute în urma participării la concursuri naționale şi internaţionale.
Cu sprijinul Primăriei și al Centrului Cultural Mioveni, Miruna a participat de curând la World Championship of Performing Arts, organizat în Statele Unite ale Americii, făcând parte din echipa României. Această întâlnire internațională unică pentru tinerii artiști, cât și pentru cei care aspiră la statutul de artist se desfășoară anual la Hollywood, capitala mondială a divertismentului. Cântăreți, muzicieni, dansatori, diverși artiști, actori și modele concurează în fața unui juriu format din reprezentanți ai industriei divertismentului de peste ocean, la acest Campionat Mondial al Artelor și Modelingului.
Abia întoasă din SUA, Miruna Ioniță va participa la altă competitie internaţională – Concursul Miss & Mister Teen Global si Top Model Universe, unde este înscrisă la secţiunile Muzică Românească (pop și folclor), Dans (modern și etnic folcloric) și Modelling.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii