Web Analytics
scris joi, 04.01.2024

Tăieri de drepturi pentru pescarii din AJVPS Argeş

AJVPS Argeș i-a anunțat pe membrii vânători că vor beneficia de reducerea cu 10% a cotizației de vânătoare pe anul 2024 doar dacă achită integral cotizația până la data de 31.01.2024. Membrii vânători beneficiază de plata cotizației de vânătoare în două rate, conform statutului, cu următoarele condiții: să plătească prima rată (1000 de lei) până la data de 1 mai 2024 și rata a doua (1000 de lei) până la data de 30 iunie 2024.
De asemenea, membrii pescari ai AJVPS Argeș au fost notificați că, în urma noului statut aprobat de Adunarea Generală din această vară, persoanele care au vârsta de până la 65 de ani și sunt pensionari nu mai beneficiază de reducerea cotizației de pescuit începând cu anul 2025. Tot începând cu acest an, membrii pescari cu vârsta cuprinsă între 65 și 70 de ani nu mai beneficiază de reducerea de 50% a cotizației de pescuit dacă nu au achitat cotizația de pescuit în ultimii 10 ani, fără întrerupere la AJVPS Argeș.

Tăieri de drepturi pentru pescarii din AJVPS Argeş

Citește și După ce Gheorghe Davidescu a contestat alegerile din aprilie, AJVPS Argeş a rămas fără conducere până la finalizarea procesului aflat pe rol

Citește și Un paznic al AJVPS Argeș a fost rănit în timpul imobilizării unor braconieri

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole