Web Analytics

Suporterii FC Argeş vă cheamă alături pentru reînfiinţarea echipei

de | 7.08.2014 13:18 | Sport

„A trecut un an de la intrarea în insolvenţă a clubului nostru reprezentativ, FC Argeş. În această perioadă, în ciuda speranţelor suporterilor şi a promisiunilor vehiculate la nivelul autorităţilor, lucrurile au mers din rău în mai rău pentru fotbalul argeşean. Lipsa de interes a responsabililor municipiului, inconsecvenţa în adoptarea soluţiilor, vorbele goale, sfidarea istoriei, a tradiţiei şi a adevăratelor valori promovate timp de decenii de acest club au dus aproape la dispariţia unuia din cele mai importante brand-uri ale Piteştiului. În ceasul cel mai greu al istoriei noastre, am socotit că nu există decât o singură cale pentru salvarea de la o catastrofă totală: asumarea ducerii mai departe a numelui şi a tradiţiei reprezentate de FC Argeş de către adevăraţii suporteri, de către gloriile care au scris pagini de istorie. Am socotit că trebuie să ne delimităm de promisiunile amăgitoare şi mincinoase şi de inconsecvenţa celor care fie înfiinţează echipe noi pentru a le abandona ulterior, fie încearcă să metamorfozeze cluburi anonime, urmărind în mod ruşinos să ne păcălească cum că este alb ceea ce cu toţii vedem de fapt că este negru.
Aşadar, suporterii şi fostele glorii s-au unit cu toţii într-un gând, înţelegând că nu mai există altă cale decât a porni de jos, cu un proiect nou, având ca principal scop revigorarea fotbalului argeşean şi preluarea a tot ceea ce a însemnat FC Argeş: nume, tradiţie, siglă, istorie, palmares, patrimoniu, suporteri.
Avem alături de noi pe cei care au pus umărul la performanţele acestui club: Viorel Moiceanu, Relu Ancuţa, Mihai Zanfir, Jean Vlădoiu, Ilie Bărbulescu, Bogdan Argeş Vintilă, Jean Barbu, Vali Năstase, Paul Ciobanu. Oricare fost fotbalist este bine venit să se alăture proiectului. Vom utiliza stadionul din Ştrand, acolo unde a jucat clubul prima dată, vom activa în Liga a 4-a şi vom folosi prima stemă a echipei FC Argeş. Aşteptăm suporterii să ne susţină şi să ajute la reînfiinţarea echipei. Trebuie să ne implicăm şi să ducem mai departe istoria şi tradiţia echipei care ne-a dăruit atâtea bucurii. A venit momentul să îi dăruim şi noi viaţă, trebuie să renaştem. Cei interesaţi pot găsi mai multe detalii pe site-ul www.fcarges1953.ro”
Asociaţia Fan Club FC Argeş

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii