Web Analytics

”Suntem bucuroşi că am reuşit să-l convingem pe antrenorul Pelici să rămână încă un an”

de | 27.05.2022 10:33 | Actualitate, Sport

Spune Bogdan Stoica, director sportiv CS Mioveni
Cum comentați realizarea obiectivului propus la începutul campionatului și performanța de a rămâne pentru al doilea an consecutiv în Liga I?

– Noi suntem mulțumiți cu ce am realizat în acest campionat, pentru că am scăpat de retrogradare fără să mai ajungem să dăm barajul pentru rămânerea în Liga I. Echipa s-a prezentat per total bine, deși am avut și momente mai puțin bune. Să sperăm că la anul o să fie mai bine.

Cum a fost posibilă realizarea acestei performanțe?

– A fost un grup unit, o echipă omogenă, nu am adus foarte mulți jucători, ci am adus jucătorii de care am avut nevoie și cred eu că am făcut alegerile bune. Datorită forței de grup, datorită antrenorului, am reușit să rămânem în Liga I.

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Vom trage linie şi vom vedea cine va pleca şi ce jucători vom mai putea aduce”

„Obiectivul rămâne evitarea retrogradării, pentru că nu suntem o echipă care să ne batem la play-off”

Care ar fi obiectivul pentru noul sezon?

– Este clar că obiectivul este evitarea retrogradării, pentru că nu suntem o echipă care să ne batem la play-off. Ne dorim să prindem play-off-ul, dar nu suntem încă o echipă atât de mare să avem asemenea aspirații.

Care ar fi programul echipei în perioada imediat următoare?

– S-a stabilit începerea pregătirii pe 13 iunie, deci atunci va fi reunirea lotului. Încă nu am stabilit unde vom face cantonamentul.

Ce se știe în momentul de față vizavi de plecări și veniri în rândul jucătorilor?

– În momentul de față mai avem de prelungit unele contracte cu unii jucători. Încă nu avem creionate anumite transferuri, nu se știe cu certitudine cine pleacă și cine vine.

Care este situația antrenorilor în privința contractelor?

– Antrenorul principal Alexandru Pelici și-a prelungit contractul cu CS Mioveni pe încă un an. Este un lucru bun, suntem bucuroși că am reușit să-l convingem să rămână, pentru că și el este unul dintre artizanii promovării în Liga I și menținerii echipei la nivelul Ligii I. Întreg staff-ul tehnic continuă cu CS Mioveni. Mai avem discuții doar cu preparatorul fizic, care trebuie să-și prelungească și el contractul cu noi, pentru că îi expiră în vară; ceilalți au contractele în regulă.

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: ”Vom continua competiţia, dar trebuie să tragem un semnal de alarmă în privinţa arbitrajelor”

„Jucătorii încă nu și-au primit primele; le vor primi în funcție de cum vin banii din drepturile tv”

Au fost prime pentru obiectiv la CS Mioveni?

– Fiecare jucător are stipulat în contract acest lucru. Nu sunt probleme financiare la club. Jucătorii încă nu și-au primit primele; le vor primi în funcție de cum vin banii din drepturile tv și mă refer la prima rată. Cum a fost și anul trecut, de fapt…

Citește și Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni: „Am plătit tribut emoţiilor de început de campionat”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *