Web Analytics

Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: ”Vom continua competiţia, dar trebuie să tragem un semnal de alarmă în privinţa arbitrajelor”

de | 21.10.2021 13:52 | Actualitate, Sport

Întrebat despre arbitrajul total ostil împotriva CS Mioveni, mai ales după înfrângerea cu FCSB, scor 0-3, precum și despre intenția de retragere din campionat, anunțată de primarul Ion Georgescu, managerul sportiv Bogdan Stoica ne-a declarat: ”Consider că înfrângerea cu FCSB a avut un scor destul de mare, la cum s-au desfășurat ostilitățile în teren. S-a întâmplat să luăm și cartonaș roșu, deși primul cartonaș galben a fost dat foarte ușor. Al doilea galben a fost, într-adevăr, un fault de galben… Nu știu cum arbitrul a putut să dea un penalty, fiindcă este foarte greu să dai așa ceva, în condițiile în care arbitrul era destul de bine poziționat. La golul doi a fost clar ofsaid, iar golul trei, conform jocului, a venit pe o dominare a lor, iar noi eram cu un om mai puțin pe teren.

Citește și CS Mioveni pierde la scor de neprezentare la FCSB. Sună cineva la 112?

Suntem un club mic și cred că nu este normal să ni se întâmple așa ceva, mai ales că FCSB nu cred că avea nevoie de ajutorul care i s-a acordat din partea arbitrului. Într-adevăr, FCSB a avut problemele pe care le-a avut, cu atâția jucători lipsă, dar nu cred că trebuia să îi ajute arbitrul ca să câștige un meci cu CS Mioveni. Asta cu atât mai mult cu cât noi eram și în 10 oameni. Încă nu am discutat nimic, dar urmează să se discute și eventuala retragere a echipei din campionat. Probabil că se va convoca o ședință și, în momentul în care vom lua o hotărâre în această privință, vom anunța. Părerea mea este că vom continua competiția, dar trebuie să tragem un semnal de alarmă, pentru că nu se poate să avem arbitrajele pe care le avem. Și avem arbitraje cu niște echipe care se bat amândouă la titlu. Adică nu cred că echipe atât de mari au nevoie de ajutor cu echipe ca CS Mioveni. Când te duci să joci cu echipe gen FCSB sau CFR și te mai fură și arbitrul, nu ai nici cea mai mică șansă. Dorim doar să fim arbitrați corect. Atâta cerem, nu cerem să ne ajute cineva”.

Citește și Telu Stancu, directorul CS Mioveni, după derby-ul CS Mioveni-FC Argeş: „Nu mă aşteptam la un spectacol fotbalistic, dar a fost spectacol frumos în tribune”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii