Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni: „Am plătit tribut emoţiilor de început de campionat”

de | 22.07.2021 13:03 | Actualitate, Home, Sport

CS Mioveni a pierdut în week-end la Gaz Metan Mediaș, în prima etapă din Liga I, golul victoriei fiind marcat din penalty, în minutul 14, după un henț în careu al lui Iacob. În ultimele 15 minute, argeșenii au jucat și în superioritate numerică, după eliminarea lui De Sousa pentru un fault la Blănaru, dar nu au reușit să marcheze și s-a terminat 1-0 pentru Mediaș.

Alexandru Pelici, antrenorul galben-verzilor, a declarat: ”Dacă este să scot primele 15 minute din prima repriză, cred că am făcut un joc bun, dar, din păcate, acele minute au făcut diferența. După aceea am jucat bine, am avut o posesie bună, iar în a doua repriză ne-am creat destul de multe ocazii. Din păcate, nu am reușit să marcăm și am plecat învinși de la Mediaș. Nu știu dacă meritat sau nemeritat, dar am pierdut și am plătit tribut emoțiilor de început de campionat. Îmi felicit jucătorii că au luptat până la sfârșit. Cred că am dat o replică bună pentru primul joc în Liga I. Pe viitor sper să începem să jucăm din primul minut și să nu ne mai tremure picioarele când intrăm în teren. Ne-am dorit să ajungem aici, în Liga I, și de aceea trebuie să arătăm că putem să ne luptăm cu orice echipă de la egal la egal”.

Citește și CS Mioveni: Blănaru speră să revină cât mai repede după accidentarea din meciul cu Mediaș

Citește și CS Mioveni sărbătorește 20 de ani de la înființare

Acest articol este despre: alexandru pelici,cs mioveni,fotbal,liga I

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...