Web Analytics

Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Vom trage linie şi vom vedea cine va pleca şi ce jucători vom mai putea aduce”

de | 11.11.2021 13:36 | Actualitate, Sport

Întrebat despre rezultatul de egalitate, scor 0-0, din meciul cu UTA Arad, despre meciul din etapa următoare, de acasă, cu Gaz Metan Mediaș, și despre eventuale transferuri, Bogdan Stoica, managerul sportiv de la CS Mioveni, ne-a declarat: ”Rezultatul din meciul cu UTA a fost unul corect, chiar dacă noi am avut mai multe ocazii de a marca și de a aduce toate cele trei puncte în tabăra noastră.

De asemenea, și UTA putea marca în cea de-a doua repriză. Una peste alta, așa cum am spus, a fost un rezultat echitabil. Obiectivul CS Mioveni rămâne evitarea retrogradării. Sper ca în meciul cu Gaz Metan Mediaș să obținem cele trei puncte și să ne ușurăm astfel parcursul din campionat. Consider că este absolut necesar să obținem cât mai multe puncte. În pauza competițională din această iarnă, împreună cu antrenorii și conducerea clubului, vom trage linie și vom vedea cine va pleca din rândul jucătorilor. De asemenea, vom vedea și ce jucători vom mai putea aduce pentru a acoperi bine toate posturile”.

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: ”Vom continua competiţia, dar trebuie să tragem un semnal de alarmă în privinţa arbitrajelor”

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: ”Vom continua competiţia, dar trebuie să tragem un semnal de alarmă în privinţa arbitrajelor”

 

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii