”Ştiam că judecătorul este foarte exigent şi condamnă la grămadă”

de | 3.05.2012 18:21 | Sport

# Interviu cu Andrei Mărgăritescu, după condamnarea la trei ani de închisoare.

# Salut Andrei! Cum ai primit vestea condamnării la 3 ani de închisoare?
– A fost un șoc, dar știam că judecătorul este foarte exigent și că nu face altceva decât să condamne la grămadă. Într-un fel nu mă așteptam, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că există și alte căi de atac și că se va face dreptate.
# Familia ta cum a primit vestea?
– Pentru familie e mult mai greu! Mie îmi e gândul mai mult la ei pentru că știu că le este foarte greu. Dar știu cum merg lucrurile, ce am făcut, știu că nu am nicio vină, dar în acest moment în întreaga țară există un trend de condamnări, de arestări și asta se vrea.
# În afară de condamnare, paguba ta care este?
– Eu am cumpărat o mașină ca oricare alt om, am pierdut mașina pentru că este confiscată în acest moment și am pierdut și banii cu care am cumpărat-o. Nu că ar fi vorba de bani sau de mașină, dar cel mai grav este această condamnare. Pe viitor sper să șterg această rușine într-un fel sau altul!
# Vei face recurs?
– Bineînțeles că da. Nici nu se pune problema să fac altceva. Atâta timp cât nu păcălești pe nimeni, cât nu înșeli pe nimeni, nu furi pe nimeni și să fii acuzat de aceste lucruri e deja prea mult chiar și pentru mine, pentru ceea ce sunt și ceea ce fac. Un judecător te bagă la grămadă și dacă e o virgulă pusă strâmb îți dă trei ani cu executare! Asta e! În acest punct asta este decizia, dar voi arăta că nu sunt vinovat, la recurs.

”Am fost exclus din lot atunci fără niciun motiv, iar acum am fost rechemat la echipă”

# Schimbând un pic registrul, te întreb care mai este situația ta la CS Mioveni?
– Eu am fost tot timpul sub contract cu CS Mioveni. S-au luat deciziile care s-au luat cu excluderea mea atunci fără niciun motiv, iar acum am fost rechemat la echipă. Acum sunt în relații bune cu clubul și mă pregătesc normal alături de echipă. Sper să și joc! Acum între mine și CS Mioveni este o relație normală.
# Mai ai alte oferte din țară sau din străinătate?
– Nu acum. Oferte de transfer au existat în perioada de iarnă de la echipe din Liga 1 care se băteau la retrogradare, dar eu am hotărât să rămân aici. Eu când plec la un drum nu mă întorc înapoi la jumătatea drumului. Vreau să-mi duc la bun sfârșit contractul meu cu Mioveniul și nimic mai mult. Dacă existau niște oferte din afară poate că plecam, dar nici în aceste condiții nu eram sigur că o să plec. Am preferat să rămân la Mioveni și atât!
# Andrei, există un dosar al tău la comisia de disciplină a Ligii…
– Acea decizie se află în pronunțare. Pentru că o rată contractuală nu a fost respectată de prin luna ianuarie, am hotărât să depun un memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal împotriva CS Mioveniului.
# Să înțeleg că ultimii bani încasați de la Mioveni au fost prin luna decembrie anul trecut?
– Da, este adevărat, dar acum s-au dat banii și pentru luna ianuarie. Oricum, banii la Mioveni o să se achite către fotbaliști! Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii