Web Analytics
scris miercuri, 14.02.2024

VIDEO. Stelică Crăciun s-a dus să se predea la Poliţia Mioveni şi a făcut circ

Luni, 5 februarie, Stelică Crăciun, cumnatul primarului Nicolae Dascălu din Mărăcineni, a fost condamnat printr-o decizie a Judecătoriei Pitești la doi ani de închisoare cu executare. Sentința a venit pentru săvârșirea infracțiunii de violare a sediului profesional în variantă agravată. Vă reamintiţi, desigur, când liderul Cartelului de la Mărăcineni a dat buzna seara în Primăria Mioveni și în biroul edilului Ion Georgescu, deoarece incidentul a fost mediatizat la nivel național. Sentința este cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

VIDEO. Stelică Crăciun s-a dus să se predea la Poliţia Mioveni şi a făcut circ

Însă Stelică Crăciun n-a mai așteptat expirarea termenului pentru apel și, potrivit năravului său, luni, 12 februarie, s-a dus glonț la Poliția Mioveni să se predea, chipurile! Și a făcut circ. Logic, nu l-a luat nimeni în seamă atâta timp cât sentința nu este una definitivă. Potrivit stilului său, Crăciun a făcut o nouă plângere penală trimisă la peste de 25 de ambasade și consulate din lume. În aceasta îi înfierează din nou pe procurorii care i-au făcut dosarul și pe judecătorul care l-a condamnat. Bine, alături de mulți alți dușmani ipotetici, politicieni, polițiști, avocați, șefi de servicii secrete, pe care îi înșiră ca pe acatist. Nino, nino, nino…!
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Stelică Crăciun a cerut aprobare la IPJ Argeş să-i ducă pachet în arest primarului Ion Georgescu

Citește și Stelică Crăciun, condamnat la doi ani de închisoare în procesul cu primarul Ion Georgescu, şochează din nou: „Eu mi-am luat în calcul să-mi dea trei ani cu executare. Că ăsta e maximul, he, he… Iar de-acolo în jos, joc cu ei…”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *