Web Analytics

Stelică Crăciun + ministrul Andrei Gerea = Love = sediul PLR Argeş

de | 26.03.2015 14:21 | Politica si Administratie

# Imaginea publică contează mai puţin… 
Săptămâna trecută, DNA a făcut percheziții la Primăria Mărăcineni, condusă de către primarul Nicolae Dascălu, nimeni altul decât cumnatul omului de afaceri Stelică Crăciun. Anchetatorii au căutat documente privind mai multe contracte de achiziții publice.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, și casa lui Stelică Crăciun a fost percheziționată de Serviciul de Investigații Criminale în Dosarul Balastiera, în care George Dumitrescu, alias George Hoțu, un bun prieten al lui Crăciun, a fost arestat. În urma unei scurgeri de informații de la nivelul Inspectoratului de Poliție Argeș, Stelică Crăciun a aflat de percheziția domiciliară care urmează să i se facă și a dispărut subit din țară. Pe lângă conexiunile pe care le are la nivelul IPJ Argeș și la nivelul Ministerului de Interne, Stelică Crăciun are relații de prietenie și cu diverși politicieni, precum deputatul PSD Radu Vasilică și actualul ministru al Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, care este de asemenea deputat de Argeș și președinte al PLR.

Cea mai bună dovadă a amiciției dintre Crăciun și ministrul Energiei e că sediul cabinetului parlamentar al lui Andrei Gerea, dar și cel al PLR Argeș sunt găzduite într-un spațiu comercial din cartierul Găvana ce-i aparține controversatului afacerist. După cum se vede minsitrului Gerea nu-i pasă câtuși de puțin că e chiriaș în spațiul unui afacerist controversat, la domiciliul căruia au dat buzna mascații, nu înainte însă ca acesta să plece din țară. Alex Vlaicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii