Web Analytics
scris joi, 14.12.2023

Stareţul mănăstirii athonite Lacu a slujit la Miceşti

Ieromonahul Ștefan Nuțescu, unul dintre cei mai renumiți călugări români din Sfântul Munte Athos și stareț al Chiliei Buna Vestire – Schitul Lacu, a slujit, vineri seara, Taina Sfântului Maslu alături de mai mulți ieromonahi și preoți la Parohia Micești.
Biserica cu hramul Biserica „Adormirea Maicii Domnului” a fost neîncăpătoare pentru enoriașii care au venit să participe la slujbă și să asculte cuvântul părintelui Gheronda. În luna iulie, la lăcașul de cult unde slujesc preoții Stan Robert și Florin Păcioianu a fost adusă și Icoana Maicii Domnului Paramythia din Sfântul Munte Athos, de la Mănăstirea Vatopedu. Vă reamintim că la Vlădești, cu binecuvântarea Înalpreasfințitului Calinic, arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, călugării români de pe Sfântul Munte Athos din Grecia, de la Chilia Buna Vestire, construiesc prima mănăstire cu tipic athonit închinată Sfântului Neagoe Vodă Basarab.

Stareţul mănăstirii athonite Lacu a slujit la Miceşti

Citește și Sute de credincioși și-au luat la revedere de la icoana Maicii Domnului Paramithya, aflată timp de opt zile la biserica din Micești

Citește și Mănăstirea Glavacioc are un nou stareţ, după decesul lui Casian Creţu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *