”Stăpânul” Andrei l-a reactivat pe Agentul 0,07, Dorin Voicu, la PDL

de | 15.03.2012 20:11 | Politica si Administratie

# Cu sarcină precisă să dubleze dimensiunea membrului de partid. Dorin Voicu, zis și Agentul 0,07 al PDL Argeș, a fost reactivat de Stăpânul Mircea Andrei. În caz că nu știți despre cine este vorba, și sigur nu știți, că și noi a trebuit să studiem arhiva ca să ne aducem aminte, Dorin Voicu a avut un trecut politic foarte promițător pe vremea lui Boureanu, transformat însă în viitor sub acoperire de la sosirea Stăpânului ca șef de filială portocalie.
Baiatul de la

Transelectrica și cu ceva grade sub sacou

Totuși, ceva grade profesionale mai are încă pe sub sacou, dovadă că încă stă tolănit în scaunul de director al Diviziei Management Active din cadrul CN Transelectrica. Ceea ce, trecând peste influența majoră într-o societate în care banii vin la înaltă tensiune, nu este deloc de colo, dacă luăm în calcul și salariul de peste 100 milioane lei vechi pe lună care se lăfăie în declarația de avere a lui Voicu. Ultimul an și jumătate l-a prins însă pe acesta în plin picaj politic la PDL. Stăpânul l-a luat tare încă de la început, pe când Dorinel ghidona organizația PDL din Pitești, ca președinte. Din care Andrei l-a zburat fără somație, mai ales când a simțit că vrea să facă probleme și să tulbure întronarea șefului CAS, Ștefan Ciocănel, la șefia portocaliilor piteșteni. Din impact a rezultat, în afară de mazilirea din funcțiile de conducere politică, și ejectarea prin demisie a lui Dorin Voicu din Consiliul Local Pitești. Asta a fost partea rea a lucrurilor pentru Agentul 0,07, pentru că, hotărât de nehotărât cum îl știm, Mircea Andrei și-a dat seama că Ciocănel nu corespunde standardelor europene în materie de politică făcută cu japca, ba mai mult, are o figură care cere niște pumni. Sau efectuarea unei clisme, în regim de urgență.

Misiunea lui Voicu: să reogarnizeze dezorganizarea de la filiala lui Ciocănel

Zis și făcut, pentru că, deși nu mai poate să-l schimbe pe Fane de unde tot el l-a pus șef, adică de la conducerea PDL-Pitești, Stăpânul l-a rechemat la lot pe Dorin Voicu. Reactivarea sa politică având o misiune cât se poate de precisă: reorganizarea dezorganizării organizației municipale. Dacă nu știți, e musai să știți că Andrei a avut o idee genială, ba după unii chiar genitală, de a face organizații PDL arondate la absolut toate secțiile de vot din Pitești. Care să pornească fiecare de la un nucleu de bază de câte cinci membri, după care să se mărească funcție de zelul combatant al celor care le coordonează. Ei bine, Dorin Voicu a fost rechemat la partid cu sarcină clară de a dubla numărul celor cinci membri de bază din toate organizațiile de secție, deci să facă din cinci, zece membri. Partea proastă este că, din câte se aude, Dorin Voicu, ceva mai fudul de urechi în ultima vreme, de când nu prea mai are tehnică adecvată de ascultare la partid, a confundat membrul de partid cu un alt gen de membru. Dovadă că, dornic să onoreze rapid ordinul Stăpânului, ar fi comandat deja o cantitate apreciabilă de pilule albastre, despre care a auzit că dublează imediat dimensiunile politice ale membrului. M. BĂDESCU

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole