Web Analytics
scris miercuri, 24.12.2014

Spitalul „Sfântul Spiridon” Racoviţa, premiat la Gala Sănătăţii

Personalități ale lumii medicale și ale societății civile au fost premiate, joi 18 decembrie, în cadrul celei de a V-a ediție a Galei Sănătății, care a avut loc la Palatul Parlamentului.
Juriul a fost condus de managerul Spitalului Clinic de Copii  „Grigore Alexandrescu” din București, acad. Dan Mircea Enescu și a fost format din acad. Constantin Popa – vicepreședinte Comisia de Medicină – Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare, prof. univ. dr. Adrian Curaj – director UEFISCDI, prof. dr. univ. Vlad Țică – Universitatea „Ovidius”, prof. univ. dr. Olga Simionescu – Spitalul Colentina, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. De asemenea, din juriu au mai făcut parte profesorii universitari doctori Adrian Barbilian și Dan Mischianu, ambii de la Spitalul Militar, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, prof. Dr. Aydin Yuceturk, – specialist chirurgie ortopedică Spitalul Acibadem Istanbul, prof. univ. dr. Gheorghe Iana, președintele Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului București.
La categoria dedicată celui mai performant management medical public juriul Galei a acordat premii lui Adrian Străinu Cercel, preşedinte al Senatului UMF „Carol Davila”, manager general al Institului de boli infecţioase „Prof. dr. Matei Balș”, Iorga Constantin – economist, Manager Spitalul Orășenesc „Sf.Spiridon” Racovița, Adrian Secureanu, manager Spitalul Clinic Malaxa, Nicolae Suciu, directorul Spitalului Polizu din Capitală, și director al Institutului de Ocrotire a Mamei şi Copilului.
Gala a fost organizată de Sănătatea Media Group în parteneriat cu Primăria Sectorului 5.
D.G.

Spitalul „Sfântul Spiridon” Racoviţa, premiat la Gala Sănătăţii

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...