Web Analytics

SPEPM Piteşti va începe demersurile pentru amenajarea unui patinoar la Baza de Agrement Trivale

de | 28.10.2015 21:23 | Sport

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești are un program extrem de dens. Conducerea acestui serviciu din cadrul Primăriei Pitești a reușit în această vară să mențină standardele Bazinului Olimpic, acesta fiind printre cele mai bine dotate bazine din țară.
Zilnic, circa 350 de copii sunt incluși într-un program de practicare a acestui sport, iar alți numeroși sportivi își fac antrenamentele pentru înotul de performanță. Toți beneficiază de cele mai bune condiții, de la sistemul performant de încălzire a apei, până la circuitul de reciclare a apei din bazinul mare și din bazinul mic.
Demn de reținut că în ceea ce privește alimentarea cu apă a bazinului mic, aici a fost implementat un sistem care în maximum 24 de ore poate permite înlocuirea totală a apei. În altă ordine de idei, trebuie menționat și că în perioada imediat următoare Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești va începe demersurile pentru amenajarea unui patinoar la Baza de Agrement Trivale.
Lucrările vor începe în luna noiembrie, imediat după ce inspectorii din cadrul serviciului vor analiza toate aspectele atât de natură financiară, cât și în privința amplasării. Tot aici piteștenii pot beneficia de un teren de sport pe care pot juca baschet, fotbal sau volei.
M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii