Web Analytics

Specialiştii de la Salonul „Marius Mizdran”

de | 28.02.2013 19:15 | Actualitate

Salonul pe care stilistul Marius Mizdran şi l-a deschis la Piteşti, după ce s-a perfecţionat la Londra şi la Bucureşti, la salonul lui Cristi Pascu, consultantul vedetelor, te întâmpină încă de la intrare cu o atmosferă caldă, prietenoasă şi ospitalieră. Mobilierul-stil armonizat cu un ambient sonor de calitate face parte din decorul luminos al salonului de înfrumuseţare. O echipă de profesionişti sunt gata să preia şi să ducă la îndeplinire cele mai pretenţioase dorinţe ale doamnelor şi domnişoarelor în materie de frumuseţe şi stil.  Vă prezentăm în continuare echipa care reuşeşte să dea salonului lui Marius Mizdran un standard ridicat în ce priveşte calitatea serviciilor.
Cu o experienţă de şapte ani în domeniul hairstylingului, Alex este cel care se ocupă de partea de coafor. Este un tip creativ, aşa cum îi stă bine unui astfel de stilist să fie. Tot de partea de coafor se ocupă şi cei doi ucenici învăţăcei, Diana şi Mihai, care acum se pregătesc pe drumul pe care l-a parcurs şi Marius Mizdran cu câţiva ani înaintea lor. Ileana şi Luiza se ocupă de tratamente capilare şi pregătirea părului. Munca lor este esenţială pentru obţinerea celor mai frumoase şi sofisticate coafuri, pentru că ele sunt cele care se îngrijesc ca părul să-şi păstreze cât mai mult vitalitatea şi sănătatea. Manichiurista Ana este cea care se ocupă de sănătatea şi frumuseţea unghilor. Ea le curăţă, le tratează, le întreţine şi face manichiura tradiţională. În aceeaşi branşă, Andreea, tehniciana manichiuristă, premodelează unghia; ea este cea care oferă o nouă înfăţişare unghiilor, folosind cele mai noi tehnologii în domeniu. De estetica feţei se ocupă Diana, care este esteticianul facial al salonului. Tratamentele de reîntinerire, care, printr-o procedură non-invazivă suplinesc cu succes botoxul, se încadrează printre serviciile oferite de ea. Cele mai radiante make-up-uri se datorează măiestriei ei.
Marius Mizdran îşi continuă permanent pregătirea profesională, chiar dacă acum şi-a văzut cu proprii ochi visul împlinit, acela de a avea salonul său de înfrumuseţare. În prezent, urmează un curs de make-up cu cei mai mari artişti în domeniu ai României, Alex Rădulescu şi Alexandru Abagiu, acesta din urmă fiind make-up artistul care machiază vedetele la Festivalul de la Cannes şi este ambasador pe România al companiei L’Oreal. Pregătirea pe care o urmează Marius este pe durata a trei luni, are loc la Bucureşti şi se învaţă acolo începând de la baza machiajului până la momentele de fashion.
Adriana Gândilă

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii