Web Analytics
scris luni, 29.01.2024

Șofer român pe camion, atacat de fermierii francezi pe autostradă

Şoferii români refuză să mai intre în Franţa, de frica fermierilor de acolo, care au devastat zeci de camioane cu marfă românească. „Puteau să mă şi omoare”, a povestit pentru Observator una dintre victime. Protestatarii au distrus cu tractoarele grâul şi carnea din România, în timp ce poliţiştii şi jandarmii au stat la distanţă. Ministerul de Externe a emis o avertizare de călătorie pentru românii care ajung în zona Parisului.

Șofer român pe camion, atacat de fermierii francezi pe autostradă

Citește și: Fermierii francezi se pregătesc „să asedieze” luni Parisul pe termen nedeterminat


Un șofer român a fost atacat pe autostradă, iar protestatrii i-au distrus 20 de tone de grâu. În acest timp, atât Poliţia, cât şi Jandarmeria nu au intervenit/ Românul atacat de protestatarii francezi este şofer de camion de 16 ani/ Şi-a înfiinţat de curând propria firmă de transport şi colindă toată Europa ca să îşi întreţină familia. A trecut prin ţări periculoase şi nu se aştepta să fie jefuit tocmai în Franţa. 20 de tone de grâu i-au distrus demonstranţii.

Citește și: Trei soldați americani uciși și peste 30 de răniți într-un atac cu drone în Iordania


Cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă ori urgentă în Franţa pot suna la unul dintre numerele de telefon de permanență, în funcție de circumscripția consulară – Paris, Marsillia, Lyon, Strasbourg. În plus, Ministerul Afacerilor Externe recomandă şi consultarea paginilor de Internet și reamintește că românii că pot consulta şi aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *