Web Analytics
scris joi, 25.01.2024

Șofer prins când făcea drifturi la Pitești, pe bulevard!

Joi, 24 ianuarie, polițiștii Secției 4 Pitești au depistat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Beleți-Negrești, care conducea un autoturism pe bulevardul Frații Golești din Pitești, dar care avea un comportament agresiv,

Șofer prins când făcea drifturi la Pitești, pe bulevard!

Citește și: Argeș. Judecat pentru angajări fictive și delapidare

Despre ce este vorba? Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, cel de la volan recurgea intenționat la derapaje ale autovehiculului în vederea rotirii acestuia. Rețineți, pe bulevard!

 Practic, tânărul, probabil și cu o mașină mai performantă, făcea așa-zise drifturi, adică derapări controlate pentru care este nevoie de o anumită pricepere. Dar în niciun caz în oraș, pe bulevard.

Potrivit specialiștilor, cel mai simplu mod de a realiza un drift este pierderea tracțiunii spate folosind frâna de mână, apoi întoarcerea volanului în direcția opusă celei în care derapează mașina.

În fine, ca urmare a abaterii respective, tânărul a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul auto i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce timp de 30 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *