Web Analytics
scris luni, 06.05.2024

Șofer atacat cu topoarele în plină stradă. Atacatorii au fost puși în libertate

Un șofer a publicat imagini suprinse în timpul unui incident în județul Vâlcea, localitatea Lalosu. El a fost atacat cu topoarele pentru ca a protestat după ce un grup de indivizi care se băteau intre ei i-au spart farul. Prinși de polițiști in scurt timp, indivizii au fost puși însă în libertate după 24 de ore de un judecator care a considerat că „nu reprezintă pericol social” după cum relateaza aktual24.ro

Șofer atacat cu topoarele în plină stradă. Atacatorii au fost puși în libertate

Imaginile par desprinse dintr-un film de groază. După ce a fost atacat nevinovat, șoferul a fost apoi urmărit de numeroși indivizi înarmați cu topoare. Unii dintre ei au aruncat cu toporul după mașina sa, spărgându-i luneta.

Citește și Vremea rea a făcut prăpăd în țară în ziua de Paști. Ploaie torențială cu grindină pe Autostrada București-Pitești

Șoferul a venit cu mai multe detalii pe Instagram.

„Am decis sa revin cu aceste lamuriri pentru ca multi s-au intrebat cum de am avut timp sa filmez toate secventele acelea si de ce am ramas atat de calm: Pentru ca la acel eveniment nu aveam camera de bord si primul moment in care am intrat in contact cu ei a fost cand am nimerit dupa o curba in mijlocul rafuielii intre ei insisi.

Primul din filmare s-a uitat la mine prin parbriz dupa ce am oprit intre ei, a ridicat piciorul si a spart farul. Dupa faza asta m-am deplasat inapoi cu masina pana intr-un punct in care credeam ca sunt in siguranta. Apoi am decis sa imi continui iar drumul, fara sa anticipez ca poate urma ceva grav, dar sa scot telefonul si sa filmez.

Astfel am surprins toate acele momente cand ei se pregateau sa vina cu caruta dupa mine vazand ca nu am intors definitiv masina sa ma intorc din drumul meu. Dupa ce am surprins acele faze si am trecut de ei incercand sa-i evit sa nu-i calc, m-am oprit, am sunat la 112 la politie si am asteptat o continuand sa-i filmez de la distanta cum tipau si amenintau in urma mea!

Citește și O ambulanță a luat foc în timp ce transporta o pacientă la spital

Am uitat sa precizez un detaliu important. Au fost arestati dupa cateva zile si dupa 24 de ore eliberati… Adica politia si-a facut treaba! Mai departe instanta a considerat ca nu-s pericol social…!

Iar de un an dosarul nu a ajuns inca in instanta, desi e o speta simpla, clasica, iar indivizii au recunoscut in apararea lor ca erau bauti si nervosi! Adica circumstante agravante…! Eu ar fi trebuit sa fiu citat ca parte vatamata, dar pana la momentul asta nu sunt…!”, a relatat victima.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *