Web Analytics
scris duminică, 05.05.2024

O ambulanță a luat foc în timp ce transporta o pacientă la spital

O ambulanță aflată în misiune a luat foc în noaptea de Înviere, în Mureș. Pacienta a fost salvată în ultimul moment din mașina în flăcări.

O ambulanță a luat foc în timp ce transporta o pacientă la spital

Citește și: O femeie a fost lovită mortal de o mașină în noaptea de Înviere, în drum spre biserică

O ambulanță din Mureș a luat foc în timp ce rula cu o pacientă în vârstă de aproape 80 de ani. Totul s-a întâmplat în jurul orelor 23:30 când, în localitatea Berghia șoferul ambulanței a observat că de sub mașină ieșeau scântei. Cel mai probabil catalizatorul tobei de eșapament atingea asfaltul.

A oprit de îndată și a anunțat echipajul care era în ambulanța SAJ ca să evacueze persoana octogenară care avea nevoie de oxigen și care era intubată precum și aparatura din ambulanță. În câteva clipe ambulanța a luat foc și două dintre cele trei tuburi de oxigen care era în dotarea au rămas în interior.

Citește și: Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, face picnic de Paște în locul unde opt oameni au ars de vii

„În această noapte, în jurul orei 23:30, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la nivelul compartimentului motor a unei autospeciale de transport victime, pe DJ 152A între localitățile Band și Berghia. A intervenit Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș cu două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție la locul solicitării, pacienta aflată în ambulanță a fost evacuată in siguranță, ulterior fiind preluată de către o ambulanță SAJ și transportată la UPU Târgu Mureș. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, pe timpul acțiunii de stingere nu au fost înregistrate victime”, a declarat Megheșan Valentin, ISU Mureș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *