Web Analytics

Singurul hotel de brand din Argeş vă aşteaptă!

de | 31.08.2011 21:26 | Politica si Administratie

# Ramada Piteşti se deschide la 1 septembrie. Singurul hotel de patru stele plus, Ramada Piteşti, afiliat unui brand internaţional de lux, îşi deschide porţile în prima zi de toamnă. Stabilimentul aflat la cinci minute de centrul oraşului are o arhitectură modernă şi îmbină business-ul cu relaxarea, serviciile fiind asigurate de personal cu experienţă în branşa hotelieră. Hotelul dispune de 135 de camere, centru de conferinţă cu 7 săli multifuncţionale, putând găzdui de la 30 la 550 persoane – Diamond Ballroom, un centru de relaxare dotat cu echipamente de ultimă generaţie, unde servicii ca jacuzzi, saună, masaj, fitness şi împachetări faciale sunt puse la dispoziţia oaspeţilor. De asemenea,  Hotel Ramada Piteşti  este dotat cu un bar, două restaurante şi o cofetărie cu laborator propriu unde un maestru cofetar din Bucureşti, câştigător a numeroase premii internaţionale, prepară orice tip de prăjituri, de la cele cunoscute de noi toţi până la specialităţile sofisticate ale casei.

„Bucătarul de aur”, la Ramada Piteşti

Gastronomia este o artă, iar conducerea hotelului din Piteşti o tratează ca atare, aşa că bucătarul-şef, Orlando Zaharia, care va încânta clienţii cu preparate culinare tradiţionale şi internaţionale (mediteraneene, franţuzeşti, balcanice) este unul dintre cei mai buni din ţară, căştigător al prestigiosului premiu „Bucătarul de aur”, datorita tehnicii şi capacităţii inovatoare.
Clienţii pot beneficia de serviciile hotelului începând cu 1 septembrie iar inaugurarea oficială Ramada Piteşti va avea loc la data de 23 septembrie, când invitaţi de marcă, politicieni, vedete de televiziune, artişti apreciaţi şi oameni de afaceri de top vor păşi pragul hotelului.

Evenimente mondene la restaurantul Garnet

Restaurantul exclusivist din incinta hotelului va găzdui şi evenimente mondene extravagante, unde clienţii se vor delecta într-o atmosferă unică şi vor putea degusta o varietate de preparate atent pregătite de bucătari.
Cristina Simion

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii