Web Analytics

Simona Bucura Oprescu, întâlnire cu președintele Consiliului Federal al Germaniei

de | 24.05.2022 09:11 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu a participat, luni, 23 mai, la o întâlnire oficială cu președintele consiliului Federal al R.F Germania.

„Marcel Ciolacu, preşedintele PSD și al Camerei Deputaţilor, s-a întâlnit cu domnul Bodo Ramelow, președintele Consiliului Federal (Bundesrat) al R. F. Germania, prim-ministrul landului Turingia. Alături de alți colegi din Parlament am participat la această întâlnire unde a fost prezent și domnul dr. Peer Gebauer, ambasador al R.F. Germania la București.

Citește și: Simona Bucura Oprescu: „Bani din PNRR pentru dezvoltarea companiilor”

Vizita delegației germane vine în continuarea și consolidarea unei agende de contacte bilaterale dense în plan parlamentar între părțile română și germană.Germania este cel mai important partener comercial al României și al treilea investitor în economia românească.

Avem întreaga deschidere de a continua și pe viitor acest parcurs ascendent al relațiilor bilaterale, convinși fiind de contribuția valoroasă a diplomației parlamentare în susținerea proiectelor de interes comun. Menționez că anul acesta este unul aniversar – se împlinesc 30 de ani de la semnarea Tratatului dintre România și Germania privind cooperarea prietenească și parteneriatul în Europa.”, transmite Simona Bucura Oprescu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *