Web Analytics
scris joi, 07.08.2014

Simona Bucura-Oprescu: „12 milioane este o sumă consistentă alocată de Guvern, însă insuficientă pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor din Argeş”

Guvernul a alocat pentru județul Argeș în vederea înlăturării efectelor calamităţilor naturale produse de inundaţii în perioada aprilie-iulie 2014, suma de 12 mii de lei. Prezentă la conferința de presă a PSD Argeș, deputata Simona Bucura Oprescu a recunoscut că suma primită de Argeș este una consistentă, dar nu suficientă pentru nevoile județului: „Cred că este evident pentru fiecare dintre noi că această sumă alocată din rezervele Guvernului României, cu toate că este o sumă consistentă, categoric este insuficientă în raport cu nevoile pe care noi le avem. După cum ştiţi efectele produse în urma inundațiilor sunt consistente din punct de vedere financiar, atât pe partea de infrastructură, cât şi pe partea de efecte produse asupra localităţilor, asupra populaţiei”, a precizat deputata. A.V.

Simona Bucura-Oprescu: „12 milioane este o sumă consistentă alocată de Guvern, însă insuficientă pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor din Argeş”

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...