Web Analytics

Sesiunile culinare și dezbaterile pe iarbă încheie a doua zi de festival la Făgăraș Fest 2021

de | 7.08.2021 18:52 | Actualitate

După turul cultural la casa Elisabetei Rizea, la cimitirul unde sunt înmormântați părinții fraților de partizani anticomuniști Arnăuțoiu și un trip spre lacul Învârtita și Vf Măgura, manifestările de la ediția a II-a Făgăraș Fest, au continuat după amiază cu sesiunea “Culinary Show-Poiana Fermecată”, o demonstrație de gusturi prețioase cu soții Ramona și Bogdan Pârvu din Bughea de Sus, care au gătit piept de rață cu sos de cireșe amare și piure de conopidă și morcovi caramelizați.


La 18.06 , după 34 ore nebune de anduranță la Propark Adventure, patru cicliști care au parcurs circa 200 km pe Creasta Cocoșului din Făgăraș, prin canion și prin văile din împrejurimile Nucsoarei au sosit la finish. Ei au fost primiți în poiana special amenajată pentru Făgăraș Fest, au fost primiți cu o câte o felie de pepene.

Urmează o dezbatere pe iarbă, moderată direct pe iarbă, cu activistul și ziaristul Valeriu Nicolae, inițiatorul proiectului Casa Bună din Nucșoara, despre viitorul comunităților locale din Munții Făgăraș.

Citește și: Despre cum se răzbună viaţa / Un argeşean este “Avocatul Anului în România”. Octavian Popescu a împlinit visul tatălui său, preotul Romulus Popescu

Ziua continuă cu o “ Clacă la Nucșoara”, cu un tur foto prin natură descoperind tainele Făgărașului cu artistul fotograf Dan Dinu, iar spre noapte, între 20.00-24.00 un “ Party&live music nu Vinyl, Rum, Tapas, &Wine.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii