Web Analytics
scris miercuri, 10.12.2014

Sesiune de informare europeană pentru elevii de la Şcoala „Ion Pillat”

La începutul lunii decembrie, reprezentanții Centrului Europe Direct Argeș din cadrul Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” Argeș au susținut pentru elevi de la Școala Gimnazială „Ion Pillat” din Pitești o sesiune de informare cu privire la documentele de călătorie necesare cetățenilor europeni, cu accent pe drepturile pasagerilor, atunci când aceștia călătoresc cu avionul, trenul, autobuzul sau vaporul.
Cele două voluntare ale centrului de informare europeană, respectiv Oana Constantin și Cristina Crînguș, eleve la Colegiul Național I. C. Brătianu din Pitești, participante la activitate au interacționat cu tinerii, andresându-le întrebări referitoare la țara în care doresc să călătorească, cu ce persoane, cu ce mijloc de transport și ce fel de acte trebuie să aibă asupra lor.
La finalul evenimentului tinerii participanți au primit materiale informative provenite de la Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene, care conțin subiecte cu tematică europeană, de real interes pentru aceștia.
Georgeta Elena Ştefan

Sesiune  de informare europeană pentru elevii de la Şcoala  „Ion Pillat”

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...