Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului vă aşteaptă la patinoarul din Trivale şi Orăşelul Copiilor

de | 30.12.2015 19:48 | Politica si Administratie

Specialiștii Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești au lucrat intens în ultima perioadă de timp pentru ca orașul să întâmpine așa cum se cuvine sărbătorile de iarnă. Patinoarul din Trivale a fost pus în funcțiune, Orășelul Copiilor a fost deschis pentru vizitatori, iluminatul public specific sărbătorilor de iarnă este unul extrem de frumos, bazinul olimpic funcționează la parametrii normali, iar programul de Anul Nou este unul cât se poate de captivant.

Patinoarul din Trivale este singurul care funcționează în Pitești

Patinoarul din Trivale a fost pornit pe 19 decembrie, imediat cum a început vacanța elevilor. Deși vremea a fost destul de călduroasă, agregatul pentru realizarea gheții a mers foarte mult după ce a beneficiat de o reparație capitală și a fost adus în parametri mai buni. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești a realizat la patinoar un cadru superb cu iluminat ornamental specific sărbătorilor de iarnă și reflectoare pentru perioada de noapte. De asemenea, patinoarul este dotat cu grupuri sanitare și un punct de alimentație publică. Prețul biletului de intrare este de 5 lei dacă clientul vine cu patinele proprii și de 10 lei dacă închiriază patinele. Demn de precizat este faptul că în momentul de față patinoarul din cartierul Trivale este singurul care funcționează în Pitești. Orășelul Copiilor din zona stadionului a fost, de asemenea, deschis de curând, mediul este unul plăcut cu brazi, cu arcade frumoase la intrare, iar cetățenii municipiului Pitești nu au întârziat să-și facă apariția în această locație.

Iluminatul în zona centrală între Piața Vasile Milea și Piața Primăriei este realizat cu leduri

Iluminatul public specific sărbătorilor de iarnă este unul extrem de frumos mai ales în zona centrală a orașului unde se plimbă și fac promenadă foarte mulți cetățeni. Iluminatul în zona centrală între Piața Vasile Milea și Piața Primăriei este realizat cu leduri, iar bradul de Crăciun din acest an este unul dintre cei mai frumoși din țară. Foarte multe dintre instalațiile ornamentale din acest an au fost reconfigurate și adaptate de specialiștii Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești. Pentru aceasta nu s-a cheltuit decât circa un miliard de lei vechi în comparație cu sumele colosale cheltuite de alte primării din țară. În concluzie, în privința iluminatului specific sărbătorilor de iarnă totul este în regulă, iar acolo unde sunt avarii cauzate și de către constructorii care au lucrat la proiectul urban se lucrează intens.

Mihai Mărgineanu va susține un recital de Anul Nou în Piața Primăriei

Programul de Anul Nou este unul special la Pitești având în vedere recitalul trupei lui Mihai Mărgineanu din Piața Primăriei, la care se adaugă un joc de lumini și confeti. Vorbim de aceeași configurație ca la programul de 1 decembrie și anume că scena va fi amplasată exact în fața Primăriei. De asemenea, Primăria va da șampanie servită la pahar celor prezenți la trecerea dintre ani în Piața Primăriei. Nu în ultimul rând, trebuie menționat că Bazinul olimpic aflat în administrarea Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești funcționează la parametri normali fiind închis doar pe 1 și 2 ianuarie. Temperatura apei este cuprinsă între 26,4 și 26,7 grade Celsius și 28,5 și 29 grade Celsius în aerul din incintă, cu o umiditate cuprinsă între 55 și 65%. M.I.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii