Web Analytics

Senatorul Iani Popa l-a interpelat pe ministrul Transporturilor pe tema vulnerabilităţii autostrăzii Bucureşti-Piteşti în caz de ninsori

de | 28.10.2015 20:18 | Politica si Administratie

Senatorul liberal Iani Popa i-a adresat săptămâna trecută o interpelare ministrului Transporturilor privind stadiul licitațiilor pentru deszăpezirea autostrăzii București-Pitești. Interpelarea a pornit și de la faptul că CNADNR a început organizarea licitaţiilor de atribuire a contractelor de deszăpezire și nicio firmă nu s-a prezentat la licitaţia pentru autostrada Bucureşti-Piteşti, în ciuda faptului că iarna trecută s-au cheltuit, pentru întreţinerea acesteia, nu mai puţin de 18.000 Euro/km de autostradă.
Iată ce spune Iani Popa: „CNADNR trebuie să găsească soluţii în acest caz, având în vedere că autostrada Bucureşti-Piteşti este extrem de vulnerabilă în caz de ninsori, mai ales din cauza faptului că proiectul Guvernului de a planta copaci pe marginile autostrăzii nu a fost pus în aplicare. In consecinţă, domnule ministru, vă rog să precizaţi care este stadiul licitaţiilor pentru deszăpezire a autostrăzii Bucureşti-Piteşti și ce măsuri de siguranţă veţi lua în cazul în care pentru autostrada Bucureşti-Piteşti nu va exista contract de deszăpezire în această iarnă”. D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii