Web Analytics

Senator Cristina Stocheci: „Intrarea PSD la guvernare a adus schimbări în bine pentru români”

de | 13.01.2022 13:45 | Actualitate, Politica si Administratie

Odată cu intrarea la guvernare a PSD, s-au impus noi măsuri care au adus schimbări în bine pentru România. PSD a intrat la guvernare pentru a stopa declinul social și economic resimțit de români după doi ani de guvernare de dreapta.
„Chiar din prima lună cetățenii au putut vedea o schimbare profundă a modului de a guverna România. PSD a impus măsuri care au crescut veniturile pentru 10 milioane de români; s-a alocat cel mai mare buget la investiții, în special pentru infrastructura de transport; s-a schimbat abordarea în privința pandemiei și a crescut bugetul Sănătății; s-au luat măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri și pentru îmbunătățirea colectării taxelor; se asigură susținerea natalității și a familiilor pentru copii.

Românii trebuie să știe că dacă PSD nu ar fi intrat la guvernare aceste măsuri n-ar fi existat astăzi. Românii aveau nevoie de astfel de măsuri și, chiar dacă unii nu le-au dorit, PSD și le-a asumat, le-a susținut și le-a făcut posibile tocmai pentru că este o perioadă critică”, a transmis printr-un comunicat de presă Cristina Stocheci, senator PSD de Argeș.
M.S.

Citește și Cristina Stocheci (PSD Argeș): Prețurile la alimente și produse devin insuportabile pentru români!

Citește și Cristina Stocheci(PSD): PNL sfidează bunul simţ şi inteligenţa românilor care au fost responsabili şi au respectat restricţiile

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii