Web Analytics
scris vineri, 22.03.2024

Liderii PNL și PSD, în control la șantierele de infrastructură rutieră

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, secretarul general PNL, Lucian Bode, premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu vor efectua, vineri 22 martie, mai multe vizite în județele Vrancea, Bistrița-Năsăud, Bihor și Timiș, la șantierele de infrastructură rutieră, pentru a verifica stadiul mai multor obiective.

Liderii PNL și PSD, în control la șantierele de infrastructură rutieră

Citește și: Copii cu dizabilități, închiși în apartamente de mai bine de un an

PNL și PSD, vizită la șantierele de infrastructură rutieră

Toate obiectele de investiții vizitate astăzi sunt demarate sau au primit finanțare în mandatul lui Lucian Bode la Ministerul Transporturilor, în 2020. Începând cu ora 9.00, liderii PNL și PSD vor fi pe Lotul 2 Domnești Târg – Răcăciuni din Autostrada A7, în zona localității Adjud.

Luna trecută, Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost pe șantierul centurii sud a municipiului Timișoara. El a criticat Primăria municipiului pentru că, în doi ani de când a semnat un protocol cu CNAIR, nu a relocat utilitățile. Din cauza acestui fapt, CNAIR nu poate finaliza un tronson din această centură pe care ar putea să îl dea în circulație mai repede de termenul final de construire a întregii centuri sud.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *