Web Analytics

Șeful IPJ Argeș, avansat în grad de președintele Iohannis

de | 29.11.2022 20:10 | Actualitate, Home

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat mai multe decrete, azi, 29 noiembrie. Printre acestea se află și decretul privind acordarea gradului de chestor de poliție șefului IPJ Argeș, Marian Badea. Avansarea a avut loc înainte de termen, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Citește și: Inspectorul șef al ISU Argeș a trecut în rezervă

„Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliție domnului comisar-șef de poliție Badea Marian din Ministerul Afacerilor Interne. În temeiul prevederilor art. 94 lit. b) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, și ale Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare, având în vedere propunerea ministrului afacerilor interne, Președintele României decretează: Domnului comisar-șef de poliție Badea Dumitru Marian i se acordă gradul profesional de chestor de poliție”, se arată în decretul oficial.

Citește și: DNA: Un fost subsecretar de stat, trimis în judecată pentru mită la polițist!

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Doamne ! Toti astia avanseaza in grad de general pe banda rulanta fara explicatii logice, activitate adevarata, etc. In schimb noi aia care muncim sa platit gradele lor, nu ne face Johanis nicio avansare. Rusinos !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *