Web Analytics

DNA: Un fost subsecretar de stat, trimis în judecată pentru mită la polițist!

de | 29.11.2022 19:12 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Cezar-Costin Stancu, la data faptei vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie, cu rang de subsecretar de stat, a fost trimis în judecată de procurorii DNA într-un dosar în care este acuzat că a dat mită unui poliţist rutier pentru a nu-l amenda, după cum ne informează Agerpres, ăn urma unui comunicat primit marți, 29 noiembrie, de la DNA.

Citește și: Un tânăr motociclist a fost rănit în Câmpulung

Procurorii anticorupţie notează în rechizitoriul trimis instanţei că, la 1 septembrie, în contextul unui control privind respectarea normelor la regimul circulaţiei pe drumurile publice, Cezar-Costin Stancu a fost oprit în trafic de către un echipaj de poliţie, ocazie cu care i-ar fi promis agentului constatator că-l va „cinsti” pentru ca acesta să nu-i aplice o amendă pentru nerespectarea obligaţiei de a avea asupra sa cartea de identitate şi permisul de conducere.


Promisiunea s-ar fi materializat la scurt timp, inculpatul Cezar-Costin Stancu remiţându-i poliţistului suma de 200 lei, disimulată în interiorul unei poliţe de asigurare auto”, arată anchetatorii.
Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti, cu propunere de a se menţine măsurile asigurătorii dispuse în cauză, potrivit sursei citate.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *