Web Analytics

Inspectorul șef al ISU Argeș a trecut în rezervă

de | 29.11.2022 15:56 | Actualitate, Home

Marţi, 29 noiembrie 2022, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeș a avut loc ceremonialul militar de trecere în rezervă a inspectorului şef, colonel Bogdan Olar şi de predare-primire a comenzii inspectoratului. 

Ceremonialul militar s-a desfăşurat în prezenţa reprezentantului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, col. Claudiu Zamfir, șef de direcție în cadrul IGSU, a vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, Adrian Bughiu, a reprezentanților administrațiilor locale.  

Citește și: Recomandările reprezentanților MAI cu privire la minivacanța de 1 Decembrie

Noul comandant, interimar, al ISU Argeș este colonelul Alin Berevoescu, cel care până acum a îndeplinit funcţia de prim adjunct al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae”. 

La încheierea ceremoniei, vizibil emoționat, colonelul Bogdan Olar a transmis următorul mesaj: „Nu a fost o perioadă ușoară. Au fost multe evenimente, totul culminând cu pandemia de coronavirus, când viața noastră a fost schimbată și toate activitățile noastre specifice s-au modificat. Urez succes în continuarea proiectelor deja începute cum ar fi construcția noului sediu, finalizarea subunităților de la Mioveni și Curtea de Argeș, dar și în tot ceea ce veți face în continuare. Îmi doresc să ne revedem cu bine la toate ocaziile aniversare. Mulțumesc și mult succes pe viitor!”. 

Citește și: Câți români îşi sărbătoresc ziua de naştere pe 1 decembrie

Aflat la comanda ISU Argeș din 2016, col. Bogdan Olar este absolvent al cursului de expert în mecanismul european de protecție civilă, membru al echipei naționale de căutare – salvare RO – USAR și a participat la misiuni internaționale sub egida ONU, în cazul unor dezastre majore.  

Cu această ocazie, vicepreședintele Adrian Bughiu a înmânat “PLACHETA DE EXCELENȚĂ” colonelului Bogdan Olar, în semn de apreciere pentru profesionalismul, devotamentul și implicarea de care a dat dovadă în perioada cât s-a aflat la conducerea I.S.U. Argeş și pentru întreaga activitate profesională.  

“Ne leagă o colaborare dinamică și destul de strânsă, ținând cont că am îndeplinit și funcția de subprefect, și am colaborat chiar în perioada pandemiei, o perioadă grea. Este un moment emoționant și pentru mine pentru că Bogdan Olar a fost și pentru mine mai mult decât un coleg, pot să spun că mi-a fost un amic, un colaborator de vază care nu mi-a dezamăgit niciodată așteptările, aceleași așteptări pe care le am și de la cel care astăzi preia comanda, colonel Alin Berevoescu. Le urez ambilor multă sănătate, viață lungă și să dea Dumnezeu ca zilele ce or să vină să fie cât mai senine!” , a încheiat vicepreședintele CJ Argeș.  

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *