Web Analytics
scris vineri, 13.10.2023

Şeful Direcţiei Silvice Argeş a ajuns la „Gazeta de perete”. Armand Chiriloiu, acuzat că a participat la o petrecere deocheată, cu sex pe bani, alături de omologul său din Vrancea!

„Eu plecasem cu două zile înainte… Nu eram acolo când s-a întâmplat, probabil, treaba asta”, se apără directorul Silvicului din Argeș

Un scandal a izbucnit la începutul acestei luni în urma unor dezvăluiri făcute, pe 1 octombrie, de publicația ,,Gazeta de perete”, care apare în Vrancea. Potrivit acestei surse, Armand Chiriloiu, șeful Direcției Silvice Argeș, a luat parte la o petrecere deocheată la o fostă vilă a lui Ceaușescu de la Soveja, în Vrancea, acolo unde oaspeților, veniți la vânătoare, le-a fost servită și o ispită, o brunetă voluptoasă, din care s-au „înfruptat” șefii de la Silvic. Totul ar fi rămas departe de ochii și urechile lumii, în desișul pădurii – cum se întâmplă mai mereu în astfel de situații, dacă „donșoara” de companie nu s-ar fi plâns la gazetă că a primit prea puțin pentru prestația sa. Iată articolul publicat în „Gazeta de perete”.

Şeful Direcţiei Silvice Argeş a ajuns la „Gazeta de perete”. Armand Chiriloiu, acuzat că a participat la o petrecere deocheată, cu sex pe bani, alături de omologul său din Vrancea!

„Orgii în fosta vilă a lui Ceauşescu de la Soveja, cu protagonişti din zona silvică!

Protagoniștii, șeful Direcției Silvice Vrancea, Lucian Zanfir, directorul Direcției Silvice Argeș, Armand Chiriloiu și câțiva angajați din Ocolul Silvic Soveja. Ispita fiind o tânără din judeţul Buzău, angajată la Spitalul Municipal din Buzău și adusă pe meleaguri mioritice de către un interlop, zis “Făcăleț”, tot din Buzău.
„Nefăcuta” s-a produs joi seară pe când cei sosiți la vânătoare le-a fost servită și ispita, din care s-au ”înfruptat” atât actualul director al Direcției Silvice Vrancea, Lucian Zanfir, cât și omologul său, nimeni altul decât Armand Chiriloiu, directorul Direcției Silvice Argeș, cunoscut de către apropiați ca având astfel de vicii.
Tânăra ispită s-a arătat indignată de faptul că actualul director, Lucian Zanfir, gazda, nu a fost destul de generos, având în vedere că are o funcție destul de importantă, iar veniturile sunt pe măsură. Directorașul nostru, pentru serviciile prestate, nu a plătit decât suma de 300 de lei brunetei voluptoase care sosise să le țină companie. “Ce fel de director este ăsta? A dat numai 300 de lei, frate!!!”, ar fi spus tânăra.
Nu este cazul să mai amintim prea multe nume, deloc importante, angajați ai Ocolului Silvic Soveja, printre ei fiind și cumătrul sefului Direcției Silvice, precum și fratele acestuia, un personaj implicat în mai multe scandaluri și cunoscut ca fiind certat cu legea.
Astfel, vila Dragomirna, cum se numește locația, care ar fi trebuit să găzduiască turiști sau vânători sosiți în Soveja, iată că a devenit platou de filme cu orgii. Fiți cu ochii pe noi. Avem detalii exclusiviste pe care le vom publica în curând.”

„Eu am fost în altă perioadă, domnule…”

Contactat telefonic, Armand Chiriloiu a declarat că „nu s-a întâmplat nimic la Soveja”. Apoi, șeful Direcției Silvice Argeș a nuanțat: „Eu nu eram acolo când s-a întâmplat, probabil, treaba asta. Eu am fost în altă perioadă, domnule”.
La insistențele noastre, dl Chiriloiu ne-a spus, totuși, și în care perioadă fusese acolo. Cu două zile înainte. „Eu plecasem cu două zile înainte de a se întâmpla chestia asta, dacă s-a întâmplat, că h-abar n-am dacă s-a întâmplat”.

Citește și Dosar penal pentru ciocanul de marcat găsit în birou la directorul Armand Chiriloiu

„Aici avea și curve; la ce, dracului, îi mai dădea ăleia 300 de lei?!”

Unul dintre cei care au comentat articolul din „Gazeta de perete” a fost Stelică Crăciun. Cu ironie, acesta a spus că șeful Silvicului din Argeș nu trebuia să meargă tocmai la Soveja pentru o astfel de „ispravă”, fiindcă dame de companie avea și la cabanele de vânătoare din județ.
Stelică Crăciun: „În Argeș, la cabanele de vânătoare ale Romsilva, securiștii, procurorii și judecătorii, când se duc, plătesc ăștia ceva?! Au multe astfel de cabane, la Mozacu (Negrași), la Bahna (Nucșoara), la Micești, lângă vila lui Ceaușescu. Aici avea (Armand Chiriloiu, șeful Direcției Silvice Argeș – n.red.) și curve; la ce, dracului, îi mai dădea ăleia 300 de lei?! (…) Eu nu vreau să-l execut pe Chiriloiu, dar eu spun ce se întâmplă!

„Cine le face grătarul? Unul care a vizat permise și n-a fost arestat!”

(…) Ce, ăștia de la Parchet nu vin aici la Micești?! Cine le face grătarul? Unul care a vizat permise și n-a fost arestat! Dă drumul la înregistrare și fii atent! De toate cabanele Romsilva din județul Argeș, unde se întâlnesc politicieni, securiști, procurori, judecători, milițeni, spuma județului, știu autorități ale statului, că sunt și ele prezente. Se îmbată și după aceea curve de unde iau? (…)
Adevărul doare, dar asta e realitatea. Dacă tu, procuror, judecător, cine ești tu, mergi la cabana de vânătoare, consumi curent, apă, îți pun ăia… nu plătești absolut nimic, niciun ban, nu e asta delapidare?! Abuz în serviciu și delapidare?! Dacă eu, cetățean, merg la ei, nu-mi dau cabana. Îmi zic „stai să faci o cerere”, să plătești nu știu cât ca s-o închiriezi… Păi, de ce ăștia cu stele și cu legitimații de procurori și judecători au dreptul gratis față de noi?
Știi ce se pune la meniu, unde sunt procurorii, judecătorii, infractorii ăștia din sistem? Că nu se duc toți procurorii; ăia cinstiți, care-și văd de treabă, habar n-au de cabane. Doar curvele, peștii, proxeneții, ăștia se duc, cu sistemul paralel. Ce le pun? Vânat, păstrăv, băutură, astea se consumă, ce crezi că se duc ăștia cu băutura și cu mâncarea lor?! Cine le dă? Pădurarii, șeful de ocol sau șeful de direcție. Cine e șef? Chiriloiu. Chiriloiu le dă telefon: „Vezi că ai la cabană pe X, pregătește acolo o masă, frumos”. Ăla
(cel servit – n.red.) deja îi oferă protecție lui Chiriloiu sau altui director care este sau care va fi. Ce zice: „Bă, lasă-l pe Chiriloiu, că-i al nostru”.

Citește și „De ce să mă tem de Chiriloiu? De chinezi mi-e mai teamă!”

„Ia întreabă-l pe Georgescu Ion: ai vorbit vreodată cu Chiriloiu să angajezi vreun pădurar la Ocolul Silvic?”

Ia întreabă-l pe Georgescu Ion (primarul din Mioveni – n.red.): Ai vorbit vreodată cu Chiriloiu să angajezi vreun pădurar la Ocolul Silvic sau pe altcineva? Atât să spună: dacă da sau nu. Păi, ce treabă are Georgescu de la Mioveni să angajeze pădurar la Direcția Silvică?! Pune-i întrebarea asta lui Georgescu, că dacă el a vrut hore cu mine, hora mare (primarul l-a dat în judecată pe Stelian Crăciun pentru că acesta l-a agresat în sediul Primăriei – n.red.), eu le-am spus că trebuie să joace și sârba (…)
Întreabă-l, deci, pe primar dacă a angajat vreodată la Direcția Silvică vreun pădurar sau la alte instituții publice”
(această discuție a avut loc miercuri, 4 octombrie, cu câteva ore înainte ca Ion Georgescu să fie „săltat” de procurorii DNA pentru trafic de influență – n.red.).

„Sunt cele mai mari prostii, cele mai mari inepții”

Referitor la toate aceste comentarii ale lui Stelică Crăciun cu privire la ce se întâmplă în cabanele de vânătoare ale Direcției Silvice Argeș, Armand Chiriloiu a spus: „Acest om nu este bine informat. Cabanele noastre de la Romsilva nu găzduiesc asemenea lucruri. Acest domn n-a fost niciodată la vreo cabană de-a noastră, nu știu să fi fost; (ce spune – n.red.) sunt cele mai mari prostii, cele mai mari inepții! Sunt niște fabulații”.
Cât privește presupusul apel al primarului Ion Georgescu pentru o angajare, șeful Silvicului a declarat doar atât: „Exclus. Cum ar putea să vorbească cineva cu mine să angajez?! Angajările se fac cu concursuri, cu lucruri foarte bine stabilite. Eu n-am vorbit așa ceva.”

Citește și Ultima bombă! Direcţia Silvică Argeş a pierdut cele 32,8 ha din Pădurea Trivale, cumpărate de mai mulţi investitori evrei

Citește și Sanctuarul de urşi de la Zărneşti a vrut să preia doi urşi de pe Transfăgărăşan. Direcţia Silvică Argeş n-a fost de acord

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *