Web Analytics
scris miercuri, 08.04.2015

Se dă startul ediţiei a II-a a concursului „Bătălia Cărţilor”, la Bibliotecă

Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu” Argeş lansează cea de-a II-a ediție a concursului „Bătălia Cărților”. Evenimentul va avea loc pe 8 aprilie, ora 12.00, la sala de conferințe a bibliotecii.
„BĂTĂLIA CĂRȚILOR” este un concurs de lectură pentru copii (11-13 ani) și adolescenți (14-18 ani), care se va desfășura în perioada aprilie-octombrie 2015 și care va desemna şi premia „Cititorul anului”. Vor fi prezentate detalii privind desfășurarea și regulamentul concursului. Cu aceasta ocazie, va avea loc și premierea elevilor participanți la realizarea designului copertelor unei cărți în cadrul concursului „Citește, imaginează și desenează!”, lansat de Secția Tinerilor cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții pentru Copii (2 aprilie).
Cititorii vor avea parte de o surpriză care, cu siguranță, îi va încânta, prin punerea în scenă a piesei de teatru ,,Un pedagog de școală nouă” de I.L.Caragiale. Rolurile vor fi jucate de copiii de la Cursul de limba franceză.
Sabina Busuioc

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...