Web Analytics

Se caută manager pentru Spitalul Câmpulung

de | 15.06.2023 12:00 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Perioada de incertitudine la nivelul managementului Spitalului Municipal Câmpulung își caută finalizarea prin anunțarea organizării unui concurs pentru ocuparea funcției de conducere. Se caută manager, persoană fizică, iar cei interesați se pot înscrie la concurs până pe 17 iulie. După analizarea dosarelor depuse de cei care își doresc funcția, va urma publicarea și susținerea proiectului de management, desemnarea câștigătorului urmând să se facă pe 28 iulie 2023.

De trei luni și jumătate, Spitalul Municipal Câmpulung are manager interimar, acesta fiind juristul unității medicale, Petrina Florea. Aceasta i-a luat locul lui Nicolae Alexe, managerul câștigător de concurs în 2019, suspendat din funcție în pandemie și demis de primărița Elena Lasconi în luna martie a acestui an. Perioada în care Alexe a fost suspendat, ca și cea anterioară numirii acestuia în funcție au fost caracterizate de incertitudine, Spitalul Câmpulung fiind condus numai de directori numiți interimar.
La acest moment, întreg comitetul director al spitalului este compus din membri numiți, nu câștigători de concursuri pe funcție, după cum urmează: dr Mailat Cristina-director medical interimar, ec. Vasile Corina-director financiar contabil; interimar și asistent Anca Adriana-director îngrijiri interimar.
C.I.B.

Citește și Criza managerială de la Spitalul Câmpulung provoacă disfuncţionalităţi

Citește și Managerul Spitalului Câmpulung, noua ţintă a lui Lasconi

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *