Web Analytics
scris joi, 16.02.2023

Managerul Spitalului Câmpulung, noua ţintă a lui Lasconi

Nu doar politicienii se află în vizorul primăriței Câmpulungului, ea este preocupată continuu și de cei cu care trebuie să colaboreze la nivel instituțional. Și nu sunt prea depărtate timpurile în care, nemulțumită de ceva, Elena Lasconi efectua demiteri pe rețelele sociale, așa cum s-a întâmplat în cazurile șefilor Poliției Locale și al Piețelor. Plus descinderi cu televiziunile, precum cea de la Biblioteca Municipală, acolo unde directorul filmat nu mai este în funcție.

Managerul Spitalului Câmpulung, noua ţintă a lui Lasconi

Acum a intrat în colimator managerul Spitalului Municipal, cu întârziere primit moștenire de pe timpul lui Liviu Țâroiu, după ce Nicolaie Alexe a stat în umbra unei suspendări înlăturate prin intermediul instanțelor de judecată. Deficitul periculos de medici de la Spitalul câmpulungean este pus de primăriță pe seama modului de acțiune al managerului.

„Un medic a plecat recent fiindcă nu mai suporta ce e acolo. Ca spitalul să funcționeze, ar trebui ca toți să fie dați afară. Managerul minte în documente oficiale, nu se ocupă de spital… Sunt foarte nemulțumită!”, a răbufnit Lasconi.
Alexe nu prea se lasă intimidat. Și afirmă că el și, implicit, Spitalul, sunt magneți pentru noi medici. ”Erau lipsuri de când am venit, în special la Pediatrie, CPU și Obstetrică Ginecologie. Dar am adus unsprezece medici în cele șapte luni de când am revenit la conducerea Spitalului”, susține Alexe. Iar regula este ca medicii să activeze la Câmpulung în baza unor contracte de prestări-servicii, nu ca permanenți.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Ameninţarea primăriţei Lasconi: „Prefectul trebuie să plătească!”

Citește și Lasconi a intrat în campanie electorală: „Să ne gândim bine când suntem în cabina de vot!”

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Singura problema este ca cei doi sunt din partide diferite.Inca nu ne invatam minte ca nu partidul ,ci omul conteaza,pentru ca pana la urma partidele ar trebui sa slujeasca interesele cetatenilor si nu ale partidului.
    Faptul ca a plecat un medic trebuie analizat din ce cauza pentru ca adevarul de obicei este la mijloc.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *