Web Analytics

Scumpirile, cadou pentru câmpulungeni de la aleşii locali

de | 7.04.2022 12:22 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Nu doar cafeaua de la ”Iepurașul” s-a scumpit în ultimul timp la Câmpulung, avalanșa majorărilor de prețuri și tarife a lovit din nou săptămâna trecută. Apa și canalul sunt mai prețioase acum, după ce Consiliul Local a fost de acord cu solicitarea celor de la Edilul CGA de a crește tarifele pentru serviciile prestate. Metrul cub de apă a trecut de la 3,60 lei la 4,35, iar cel aferent canalizării, de la 3,16 la 3,92 lei. Suplimentul a venit de la transportul local. Trei lei în loc de doi călătoria pentru adulți, câte 50 de bani în plus pentru elevi, iar abonamentul pentru copiii de clasele I-IV s-a dublat, de la 45 la 90 de lei. Pe lună!

Citește și Fascinanta Elena Lasconi. A convins consilierii să voteze bugetul vorbindu-le despre fericire

Municipiul muscelean este printre singurele localități din Argeș care a efectuat majorări la impozitele și taxele locale. În medie, pentru apartamente impozitul a crescut cu 17,64% și cu 60% la clădirile nerezidențiale ale persoanelor fizice. Asta în vreme ce primărița susține că atrage fonduri pentru investiții, nu se uită neapărat la ce se strânge din dările impuse cetățenilor!
Apoi gunoiul! Costul e acum de 11 lei per persoană pe lună, de la 9,50 lei. Într-un an, o familie de patru persoane achită acum 528 de lei, în loc de 456. Iar dacă are drum la Pitești, călătoria e de 15 lei de om. Acum doi ani era doar zece lei!
C.I.B.

Citește și Elena Lasconi sugerează că medicii de familie susţin puturoşenia din Primăria Câmpulung

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *