Web Analytics
scris vineri, 18.02.2022

Fascinanta Elena Lasconi. A convins consilierii să voteze bugetul vorbindu-le despre fericire

”Flerul, experiența de viață m-au convins de faptul că cel mai mult contează relația cu cei din jur. Știu că toate celelalte sunt importante, precum gazele, asfaltul, canalizarea, dar, peste toate acestea pe care le consider mărunțișuri, important este să investesc în fericire”.

Fascinanta Elena Lasconi. A convins consilierii să voteze bugetul vorbindu-le despre fericire

Așa a deschis primărița Câmpulungului dezbaterea proiectului de buget local supus aprobării Consiliului Local. Elena Lasconi le-a spus că documentul propus spre aprobare este mai mult decât o viziune despre buget, este una despre viață. Și i-a convins de faptul că, citez, ”obiectivul de investiții spații verzi este cel mai important din acest buget. Este pe primul loc, care ne poate face mai fericiți, mai sănătoși. Apoi Piața Neacșu unește comunitatea, locurile de joacă pentru copii, piste de biciclete, trotuarele și sistemul de supraveghere video”.

Primărița a detaliat legătura bugetului local cu fericirea și prin descrierea Operațiunii ”Portofelul”, adică despre reacțiile cetățenilor din diverse localități urbane atunci când găsesc un portofel pe stradă, specialiștii susținând că într-un oraș cu nivel crescut al socializării sunt șanse mai mari ca portmoneul, portvizitul să fie returnat.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și La Câmpulung, bulevardul-şantier e ba închis, ba deschis

Citește și Aparat modern la TBC Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită