Elena Lasconi sugerează că medicii de familie susţin puturoşenia din Primăria Câmpulung

de | 16.06.2021 13:38 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Primărița Câmpulungului a reluat Acțiunea ”Razia”, care până acum s-a soldat cu demiterea sau demisia celor considerați piedici în calea dezvoltării Câmpulungului! De data aceasta, ea a schimbat puțin tactica: nu s-a mai dus peste ei, ci i-a dat la ziar. Așa, ca să știe lumea cine sunt leneșii din Primăria Câmpulung! În vizor se află persoane aflate des în concediu medical, adică un om de la Agricol, deja tăvălit cu ajutorul unei televiziuni naționale, unul de la Cadastru și șeful Poliției Locale, demis odată pe Facebook, dar greu de ucis profesional.

Și Elena Lasconi chiar e pregătită să elimine puturoșenia din instituția pe care o conduce, în condițiile în care știe și ce site-uri accesează cei vizați. Și, nu în ultimul rând, ca să aibă succesul asigurat, ea solicită medicilor de familie să nu mai dea puturoșilor concedii medicale, sugerând faptul că acestea sunt acordate fără să existe motiv!
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Semn de întrebare pentru Elena Lasconi / „Ceva nu e în regulă cu agenţii economici din Câmpulung”

Acest articol este despre: campulung,elana lasconi,primaria campulung

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...