Scrisoare deschisă către argeşeni

de | 15.11.2012 16:57 | Politica si Administratie

Sunt sustinatoarea proiectelor si a legilor ce duc la bunastarea si dezvoltarea societatii noastre la nivel local si national. De aceea doresc sa candidez in Parlamentul Romaniei pentru a sustine o parte din drepturile ce nu au fost acordate cetatenilor tarii mele pana acum.

Astfel va propun a ma ajuta prin votul dumneavoastra si a ma sustine in demersul meu pentru:
# Proiect de lege al familiilor cu un singur parinte intretinator de familie (familii monoparentale).
Propun astfel:  facilitati fiscale, medicale, de transport, de intretinere, gratuitati in educatie, in asistenta medicala, consultanta psihologica, precum si a cartilor si scrierilor de specialitate.
# Sustinerea initiativei private: Scutirea de impozit pe profit (pe durata a 3ani) a micilor intreprinderi si a prestatorilor de servicii, in productie, mestesuguri, productie cu traditie romaneasca, artizani, meseriasi, a persoanelor cu profesii liberale.

In ce priveste familiile monoparentale, ma voi lupta din interiorul acestora, eu fiind parte din aceasta categorie. Ma declar astfel o mare cunoscatoare a tuturor greutatilor, raspunderilor si contradictiilor pe care le intampina un astfel de parinte, in primul rand in lupta pentru echilibrul sau moral, psihic si financiar, dar mai ales pentru cel al familiei pentru care el are greutatea deciziilor in educatia si viitorul copiilor sai!
Consider ca nu s-a facut nimic pentru aceasta minoritate nationala si doresc sa o reprezint in Parlamentul Romaniei cu toata cinstea, onoarea si demnitatea pe care o pot aduce acestei categorii ce cuprinde in mare majoritate femeia – mama, dar cunosc ca exista si o parte a barbatilor ce intra in aceasta categorie.
Doresc sa invingem desnadejdea si sa avem impreuna puterea de a merge inainte, de a ne sterge lacrima neputintei atunci cand de langa noi nu are cine sa o faca, atunci cand singure langa copiii nostri inaltam pentru sanatate si iertare o Sfanta Rugaciune!
Deasemeni voi lupta pentru:
– drepturi si legi noi pentru oamenii singuri din toate categoriile sociale, femei, barbati, tineri si varstnici, fara discriminare sau deosebiri sociale ori etnice.
Lupt si doresc binele semenilor mei, a cetatenilor tarii mele, dar mai ales a cetatenilor din colegiul numarul 8, ce cuprinde Gavana, Bascov, Babana, pe care doresc a-i reprezenta cu demnitate si onoare in Parlamentul Romaniei!
Va multumesc!
ELENA PASCU,  Candidat al PRM, Colegiul 8, Pitesti, Arges.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii