Web Analytics
scris miercuri, 26.04.2023

Școala „Ion Pillat” din Pitești, gazdă bună pentru elevii turci în cadrul proiectului ” Student Exchange”

În perioada 21 – 29 aprilie, la Școala Gimnazială”Ion Pillat” din Pitești, se derulează cea de a doua parte a proiectului „Student Exchange”, ediția a X-a. Profesori coordonatori sunt Ioana Popescu, Cristina Polovel și Ramona Linte de la Școala „Ion Pillat ” iar din partea partenerilor turci – Serkan Dokidur și Suleyman Cinar, de la Școala ” Șemsettin Karahisari” din Afyonkarahisar , Turcia.

Școala „Ion Pillat” din Pitești, gazdă bună pentru elevii turci în cadrul proiectului ” Student Exchange”

O săptămână plină de emoția revederii cu prietenii dar și de provocări și noi experiențe minunate pentru copii. Au petrecut împreună clipe minunate participând la activitățile organizate de Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești – care le-a oferit oportunitatea împărtășirii de cunoștințe prin discuții și demersuri creative și incitante pentru elevi.

Copiii si profesorii turci s-au arătat, de asemenea, încântați de Școala „Ion Pillat”, una dintre cele mai bune școli piteștene, și de municipiul Pitești, care i-a găzduit. A urmat o excursie la Vidraru și la fabrica de pâine (Româncuța), precum și la dealer -ul autohton Dacia (Amat).

Citește și https://jurnaluldearges.ro/sesiune-internationala-de-comunicari-stiintifice-studentesti-mediul-multi-criza-efectele-economice-si-juridice-la-upit-252286/

Iar zilele următoare se arată pline de provocări culturale pentru că în program sunt incluse vizite la Curtea de Argeș, prima capitală a Țării Românești, care păstrează cele mai importante edificii bizantine, și la Cetatea Târgoviștei, o altă reședință domnească.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *