Web Analytics
scris miercuri, 13.08.2014

Şcoală de vară cu grătar, la PNŢCD

Deşi este greu de crezut, încă se mai ţine Şcoala de vară a PNŢCD. Şi tot la Câmpulung! Şi tot la restaurantul Ciobănaşu! Chestia asta s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, într-un fel de anonimat similar prezenţei modeste în alegeri a partidului lui Mihalache şi Coposu. Celebrităţi nu mai sunt ca pe vremuri, ţărăniştii nu mai conduc ţara ca în perioada 1996-2000, atunci când Şcoala de vară era un fel de festival câmpulungean al personalităţilor naţionale, aşa că tinerii prezenţi la „cursuri” l-au cunoscut doar pe seniorul octogenar Barbu Piţigoi, fost deputat de Argeş acum aproape două decenii. Au fost şi feţe mai tinere pe la Ciobănaşu, neputând lipsi dintr-un restaurant liderul ţărăniştilor argeşeni, Gigi Dinescu.
Politicianul a fost atât de pătruns de ideea monarhiei promovată acum de PNŢCD, încât sâmbătă şi-a folosit timpul şi pentru meditaţie. Şi cum poate medita mai bine un politician român decât cu burta plină! Aşa s-a făcut că Dinescu a digerat ideile de la Şcoală, după ce a ronţăit nişte cotlete la grătar, la moşia de la Bascov, departe de Câmpulungul ţărănist. Poftă mare, monşer!
C.I.B

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...