Web Analytics
scris miercuri, 13.08.2014

Şcoală de vară cu grătar, la PNŢCD

Deşi este greu de crezut, încă se mai ţine Şcoala de vară a PNŢCD. Şi tot la Câmpulung! Şi tot la restaurantul Ciobănaşu! Chestia asta s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, într-un fel de anonimat similar prezenţei modeste în alegeri a partidului lui Mihalache şi Coposu. Celebrităţi nu mai sunt ca pe vremuri, ţărăniştii nu mai conduc ţara ca în perioada 1996-2000, atunci când Şcoala de vară era un fel de festival câmpulungean al personalităţilor naţionale, aşa că tinerii prezenţi la „cursuri” l-au cunoscut doar pe seniorul octogenar Barbu Piţigoi, fost deputat de Argeş acum aproape două decenii. Au fost şi feţe mai tinere pe la Ciobănaşu, neputând lipsi dintr-un restaurant liderul ţărăniştilor argeşeni, Gigi Dinescu.
Politicianul a fost atât de pătruns de ideea monarhiei promovată acum de PNŢCD, încât sâmbătă şi-a folosit timpul şi pentru meditaţie. Şi cum poate medita mai bine un politician român decât cu burta plină! Aşa s-a făcut că Dinescu a digerat ideile de la Şcoală, după ce a ronţăit nişte cotlete la grătar, la moşia de la Bascov, departe de Câmpulungul ţărănist. Poftă mare, monşer!
C.I.B

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită