Web Analytics
scris vineri, 17.05.2024

Schumacher, realist înaintea barajului jucat de CS Mioveni: „Avem şanse foarte mici să promovăm”

Constantin Schumacher: ”Dacă nu se va promova, va fi greu pentru că poate mulți jucători pe care i-am strâns în acest an vor pleca…”
Cum comentați prestația echipei CS Mioveni din acest play-off?

– Eu sunt foarte mulțumit de ce s-a întâmplat până acum, sunt fericit de jucătorii mei, care și-au atins un obiectiv maxim. Dar ca să putem să fim bucuroși până la final sau să fim în extaz, trebuie să facem tot posibilul să ne ridicăm la nivelul echipei din Botoșani și să încercăm să jucăm de la egal la egal cu ei. Va fi un meci foarte greu din punctul meu de vedere, pentru că jucăm cu Liga I și e normal, diferența de valoare este normală.

Schumacher, realist înaintea barajului jucat de CS Mioveni: „Avem şanse foarte mici să promovăm”

Ați încheiat play-off-ul cu o victorie, 3-1, cu Corvinul Hunedoara…

– Da, nu pot să spun că este un meci relevant pentru că ei au venit cu juniorii. Acesta nu a fost un meci relevant pentru mine, nu-mi doream să se întâmple acest lucru, îmi doream să vină cu echipa bună, ca să pot să mă bat de la egal la egal cu ei, să văd nivelul echipei mele în momentul acesta, pentru că mai era o săptămână până la meciul următor și mă interesa un meci cu o echipă bună.

Cum comentați tragerea la sorți? Preferați Dinamo?

– Preferam oricare echipă, nu contează. Pentru noi, cu oricare echipă de Liga I nu este ușor. Adică sunt meciuri cu echipe de Liga I, va fi un meci greu, dar noi vom face tot posibilul să ne ridicăm la nivelul pretențiilor, pentru că știm că este greu, deja vineri vom juca barajul la Botoșani, dar vom încerca să facem tot posibilul să facem o figură frumoasă.

Citește și Schumacher: ”La fotbal tot timpul ai presiune, fiindcă treci de un obiectiv și începi altul”

„Când lucrezi în echipă și oamenii fac niște treburi extraordinare totul este în regulă”

Ce șanse ar avea CS Mioveni să promoveze în Liga I, în momentul de față, înaintea acestui baraj?

– Foarte mici. Din punctul meu de vedere, foarte mici, dar vom încerca. Nu este ușor. Dar avem șansa noastră, mică, dar vom încerca să profităm de ea.

Sunt probleme medicale în cadrul lotului de jucători de la CS Mioveni înaintea acestui baraj?

– Toma este singurul care nu cred că va juca în primul meci de baraj. Vom vedea dacă va intra în meciul doi al acestui baraj. El a făcut o entorsă foarte urâtă, urmează să vedem RMN-ul, dar 100% nu cred că va juca în primul meci. În rest, nu avem probleme medicale.

Cum comentați faptul că la un moment dat erau probleme cu obținerea licenței pentru Liga I?

– Eu știam că toate lucrurile sunt în regulă. Știam că trebuie să mai depunem niște acte la dosar, dar nu erau probleme de altceva. Știam lucrurile astea, știam de la președintele clubului, pentru că s-au făcut foarte multe eforturi ca să se poată trece de problema aceasta. Și, până la urmă au reușit să facă niște lucruri extraordinare. Îi felicit pentru acest lucru. Când lucrezi în echipă și oamenii fac niște treburi extraordinare totul este în regulă. Sper că s-a văzut lucrul acesta și sunt mulțumit.

Citește și Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României. Prima echipă de ligă secundă care ia trofeul după aproape 50 de ani

Din punct de vedere financiar, cum stau lucrurile? Adică sunt restanțe, salariile sunt la zi?

– Nu sunt salariile la zi, dar nu mai contează în momentul acesta. Contează în momentul acesta să vedem ce facem la baraj. Mai stăm două săptămâni și fără bani, asta nu contează… Facem tot posibilul să facem o figură frumoasă acolo.

Aveți vreo primă pentru promovare în Liga I?

– În acest moment nu știu să vă spun despre acest lucru.

Dumneavoastră personal ce veți face dacă veți promova în Liga I sau dacă nu veți promova în Liga I?

– Dacă vom promova în Liga I, vom încerca să facem tot posibilul să rămânem acolo, să ținem nucleul de fotbaliști și vom vedea ce se va întâmpla după promovare. Deci voi încerca să continui cu CS Mioveni. Dacă nu se va promova, va fi greu, pentru că poate mulți jucători pe care i-am strâns în acest an vor pleca. Nu știm astăzi ce se va întâmpla, dar cred că va fi greu să continuăm dacă vor pleca foarte mulți jucători.

„Toată lumea are contract până la vară. Vedem după baraj ce se va întâmpla…”

Să înțeleg că veți rămâne dacă veți promova și dacă nu veți promova, e posibil să plecați?

– Nu mă înțelegeți greșit. Toată lumea are contract până la vară. Vedem după baraj, pentru că acum nimeni nu a vorbit cu noi să vedem ce se întâmplă sau ce vom face. Nu se știe nimic, cine vine, cine nu vine. Vom vedea. Eu îmi doresc să continui dacă toate lucrurile sunt ok. Îmi doresc să continui, pentru că ce s-a întâmplat în anul acesta aici a fost foarte ok pentru noi. Dar important este ca toată lumea să vină să ne susțină și să fie lângă noi.

Citește și 19 mai. Pitești Half Marathon: program, traseu, restricții de circulație

Citește și Ultimele minute de baschet ale sezonului se apropie. Ia-ți bilet la finala mică a FC Argeș!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...