Web Analytics
scris vineri, 15.03.2024

Schumacher: ”La fotbal tot timpul ai presiune, fiindcă treci de un obiectiv și începi altul”

Antrenorul Mioveniului, Constantin Schumacher a vorbit despre meciul echipei de la Slatina de mâine spunând că de acum încolo, toți adversarii vor fi mai atenți la gruparea galben-verde. Șumi le-a mai transmis jucătorilor săi că trebuie să revină cu picioarele pe pământ după zilele de euforie de după victoira cu Steaua și calificarea în play-off.

Schumacher: ”La fotbal tot timpul ai presiune, fiindcă treci de un obiectiv și începi altul”

”Suntem fericiți pentru ce s-a întâmplat. Am avut, de la meciul trecut până astăzi, două zile în care ne-am bucurat de tot ce s-a întâmplat, de emoția, de victorie, suntem fericiți, dar acum trebuie să revenim cu picioarele pe pământ, pentru că avem un meci important sâmbătă. Pentru poziția la care aspirăm în continuare trebuie să revenim cu picioarele pe pământ și să demonstrăm că merită să fim în play-off.

Întâlnim o echipă bună, o echipă agresivă, care a demonstrat că este o nucă tare pentru toate echipele din campionat. Știm ceea ce joacă domnul Oprescu, m-am întâlnit de atâtea ori cu dumnealui, are o echipă cu jucători cu experiență, chiar au făcut transferuri de jucători de acest gen. Dar noi ne știm capacitățile, am demonstrat-o și sper să o demonstrăm și sâmbătă.

Citește și Concursul de dans sportiv ”Cupa Muntenia” va avea loc la Sala Sporturilor din Pitești

La fotbal tot timpul ai presiune, fiindcă treci de un obiectiv și începi altul. Primul a fost să evităm retrogradarea, apoi să intrăm în play-off, iar acum să prindem primele două locuri promovabile. Pentru jucători este important. Pot spune că la meciul cu Steaua a fost o presiune peste limită, am simțit asta la jucători, la antrenamente. S-au autodepășit și de acum încolo, din punctul meu de vedere, va fi mult mai greu față de ceea ce s-a întâmplat până acum, pentru că, de acum, toată lumea ne ia ca o echipă bună, ca o echipă care își dorește să promoveze și atunci fiecare meci trebuie tratat cu maximă seriozitate”, a spus Schumacher în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *