Schimb de generaţii la Bidepa

de | 3.06.2015 17:34 | Actualitate

Societatea de pază și securitate BIDEPA, cu sediul central în București și sucursale aproape în toate județele țării, este recunoscută ca una dintre cele mai vechi și mai puternice unități de pază din România.
S.C. BIDEPA este singura societate de profil care a prestat servicii de pază, securitate și însoțire VIP-uri în străinătate, respectiv în Irak, unde a fost apreciată elogios.
În județul Argeș, S.C. BIDEPA  a luat ființă în anul 2000.
La scurt timp de la înființare, conducerea unității a fost încredințată de către Biroul Executiv al societății, domnului Constantin Slabu, care a coordonat activitatea timp de 15 ani, perioadă în care a reușit să dezvolte permanent întreaga gamă de servicii pentru care a fost acreditată. S.C. BIDEPA  prestează în prezent o paletă largă de servicii printre care enumerăm: paza – protecție, transport valori și însoțire transport valori, monitorizare și intervenție rapidă, proiectare și instalare sisteme de securitate, consultanță tehnică, detectivi particulari etc.
Pe piața internă S.C. BIDEPA constituie un brand și se bucură de respectul reciproc al celorlalte societăți similare. Directorul Constantin Slabu a constituit un factor dinamizator, implicându-se și contribuind cu fermitate și obiectivitate în întreaga activitate. Datorită calităților manageriale ale conducerii, S.C. BIDEPA se bucură de aprecieri pozitive din partea BENEFICIARILOR. Însă, orice început are și un sfârșit.
După 15 ani neîntrerupți de activitate, directorul general Constantin Slabu, a hotărât să se retragă din activitate pentru a face loc generației mai tinere.
Motivul retragerii este vârsta la care ai nevoie de odihnă și fortificare fizică. Începând cu 1 iulie a.c., noul director general va fi domnul Marius Smeureanu, de profesie inginer auto, care a lucrat tot în cadrul S.C. BIDEPA având funcția de șef compartiment pază.
Domnia sa poate fi contactat la nr. de telefon 0744/312 351 sau 0348/424 178.
Pentru întreaga activitate desfășurată, pentru modul de implicare și de conducere, salariații S.C. BIDEPA aduc mulțumiri domnului director Constantin SLABU, de care se despart cu regret.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii